Pagina's

zaterdag 8 maart 2014

Roze haarZoals jullie misschien wel weten had ik hiervoor de onderste laag van mijn haar rood. Door het wassen kwamen in de bovenste helft hier en daar ook roze vegen, en ik had nogsteeds een roze potje in de kast staan, en ik wilde het al jaren.. Zo heb ik de stoute schoenen aangetrokken, en heb mijn haar helemaal roze gemaakt!Dit was een vrij impulsieve beslissing, ontdanks ik het al heel lang wilde. Want oops, wat gaat de c1000 hier van zeggen? Bang voor minder leuke reacties? Nee, dit ben ik inmiddels wel gewend. En ik heb wonderbaarlijk veel positieve reacties gehad! Nadat ik mijn haar had geverfd ging ik naar de supermarkt om vervangen te zoeken voor de week erna. Zoveel leuke reacties! Van mijn vaste uitgaansstekkie in Alphen ook. Heel veel mensen die het mooi en dapper vonden. Ego boost!


Inmiddels heb ik een iets donkerdere roze, ik had perongeluk de verkeerde besteld. Ik had eerst Carnation Pink maar heb nu Flamingo Pink van La Riche Directions. Gewoon besteld op Ebay, kost geen drol! Dat meng ik dan met heel veel haarmasker voor een lichtere kleur en het gebruik van minder verf. Belangrijk is wel dat je echt geblondeerd haar hebt, op donker haar gaat het echt niet pakken. Zelfs op mijn eigen donker blond pakt het niet. 

Het grote nadeel: Een keer douchen en het is meteen een heel stuk lichter. Ik was het op dinsdag op de sportschool, met heel veel roze water tot gevolg, en zaterdag thuis en dan verf ik het weer opnieuw. Ik ben er nogsteeds heel blij mee, maar omdat het zoveel tijd kost ben ik bang dat het niet heel lang zal blijven.

xXx


Geen opmerkingen: