Pagina's

dinsdag 1 oktober 2013

Vaseline hand + stronger nails handcrème


Handcrème, onmisbaar in mijn schooltas! En zeker nu de koude wintermaandjes er weer aankomen. Brr! Tijd voor het testen van een nieuwe dus.
Merk: Vaseine
Soort: Hand + Stronger Nails handcrème
Inhoud: 75 ml
Houbaarheid: 12 maanden
Prijs: +/- €3,-

Verpakking:
Niet echt bizar aantrekkelijk. Ik weet niet wat het is, maar ik denk die huidskleur. en de aparte kleur roze. Het is we een hele duidelijke verpakking, je kunt meteen zien waar het om gaat. 

De handcrème:
De handcrème beloofd je handen zacht te maken en je nagels wel 50% sterker te maken. De formule is snel opnemend en bevat Keratine voor je nagels. Wat het Strayts 3 idee dan inhoud vind ik niet duidelijk vermeld. Ik denk dat ze bedoelen dat niet alleen de bovenste laag van je huid word gehydrateerd.

Ik vind de handcrème niet vee doen voor mijn handen. Ik heb vaak erna nog een droog gevoel. Een goede handcrème vinden blijft lastig! De structuur van de crème is ook niet zo dik als bij andere, en dat mis ik wel. Van de geur ben ik ook niet zo kapot. Het is niet echt vies maar ook zeker niet lekker. 

Of mijn nagels er sterker van worden? Ik heb werkelijk geen idee. Ik denk niet dat ik daar iets over kan zeggen omdat ik altijd nagellak op heb. Ik geloof dat dit soort dingen gewoon erfelijk bepaald zijn. Ik vind het ook een beetje hetzelfde als met je haar, nagels zijn ook van dood materiaal, dat kan je dan toch niet meer steviger maken, of wel? 

Nee, ik denk niet dat ik deze crème nog een keer ga kopen. Ik denk dat ik dan weer lekker terug ga naar die van Dove!

xXxGeen opmerkingen: