Pagina's

maandag 2 september 2013

OPI - Sprung (Mariah Carey collectie lente)


Zoals je laatst in mijn shoplog kon zien, heb ik eindelijk ook OPI lakjes in mijn stash. Dit is al wel een lakje van een oudere collectie, maar hij is wellicht nog ergens te vinden. Bijvoorbeeld in de Douglass in het centrum van Amsterdam.
Merk: OPI
Collectie: Mariah Carey
Kleur: Sprung
Inhoud: 15 ml
Houdbaarheid: 24 maanden
Prijs: Ik had hem voor €7,95 normaal ongeveer €13,-Verpakking
Mooi, chique en strak! Omdat het een vrij groot flesje is in vergelijking met de meeste lakjes is alle tekst ook een stuk beter leesbaar. Het houdbaarheidstekentje bijvoorbeeld, staat lekker groot op de achterkant. In plaats van zo klein dat je bijna een vergrootglas nodig hebt. 
De lak
Ik vind hem op mijn nagels toch iets minder dan in het flesje, maar nog steeds heel mooi! De lak heeft zelf niet echt een kleur, misschien een beetje heel licht een doorzichtige oranje, maar is gevuld met prachtige gouden, rode en oranje glitters. Ik heb er wel drie laagjes van gebruikt voordat ik redelijk tevreden was over de dekking. Dat vind ik dan wel weer een beetje jammer voor zo'n duur lakje. 

Dit lakje zullen jullie binnenkort nog een paar keer tegen komen, want ik heb hem hier namelijk gebruikt in combinatie met het nieuwe Essence Gelnails At Home systeem! Dus dat kunnen jullie binnenkort verwachten!

xXx

Geen opmerkingen: