Pagina's

donderdag 15 augustus 2013

Tag: colors of the rainbow


Deze tag kwam ik net tegen op de Beautygloss en hij leek mij ook wel erg leuk om te doen! De bedoeling is dat je bij alle kleuren van de regenboog een product uitkiest, wat jou favoriet is. Zeker leuk om ook eens in je eigen stash rond te kijken!
Red:De Apocalips lip lacquer van Rimmel in de kleur 400 Big Bang. Geweldig spul! Lipsticks mogen naar mijn idee altijd wel wat glimmender, maar een echt rode lipgloss is ook niet handig. Dit is geweldig. Smeer het op in de ochtend and you're good to go, for almost all day long! Ik heb inmiddels nog een andere kleur van dit geweldige ding, een revieuw volgt zeker nog!

Oranje


Een super lekkere The Body Shop bodybutter in de geur mango! Heerlijk zomers en zoet. I love it!

Geel:


Inmiddels is dit flesje al voor over de helft leeg, maar het gaat super lang mee! Deze Gliss Kur olie doet je haar eruitzien alsof het minder droog en dood is. Perfect voor mensen zoals ik die graag eigenwijs hun haar blonderen... 

Groen:


Bij groen ga ik voor deze prachtige lak uit de kerst collectie van afgelopen jaar van China Glaze genaamd Winter Holly. Nice and shiny!

Blauw:


Dit blauwe goedje is mij inmiddels al jaren trouw. Ik hoor er vele verschillende reacties over. Of het echt werkt vind ik moeilijk te zeggen. Maar altijd als ik naar het watje kijk wat ik over mijn gezicht heb gehaald zit er zo veel smurrie aan dat ik wel denk dat hij in ieder geval goed je gezicht reinigt.

Indigo:


My favorite purple. Mijn eerste oogschaduw van MAC: Parfait Amour! Een mooie indigo kleur met een met af en toe een soort violet shimmer glansje. Mooi!

Violet:


Hmm.. twee paarse kleuren. Ik zou liever nog een indigo nagellak hebben gekozen. Dit is niet de meest interessante lak, maar puur en alleen toch mooi, omdat het toch een opvallende kleur is. Essence 26 Break Trough.

Roze:


Om de diversiteit aan producten te behouden kies ik hier niet voor een nagellak of een lipgloss, maar voor mijn meest speciale parfum. Dubbel special. Natuurlijk het prachtige en schattige flesje, maar ik heb hem ook nog eens gekregen van een speciaal persoon. Ik vind het zo erg dat ik bambi onthoofd heb... oops!

Alle kleuren van de regenboog:


Tot slot mag je nog een product kiezen met alle kleuren van de regenboog. Ik bedenk me nu dat ik wel iets had, namelijk het Sleek Original palette. Maar stiekem vond ik dit even leuker om te laten zien. Ik heb alsnog iets uit de ''Me & my Icecream'' collectie van Essence weten te scoren. Is het geen schattig balsempje? In de kleur 03 Ben & Cherries!

En, wat zijn jullie favoriete producten in elke kleur? Let me know!
En je mag de tag natuurlijk overnemen als je dat leuk vind.

xXx

Geen opmerkingen: