Pagina's

vrijdag 7 juni 2013

Soundlogic power Cell - Action


Het is wel allemaal leuk en aardig al die telefoons met huge schermen die je accu leegvreten. Niks geen batterijtjes vervangen en je bent klaar maar gehannes met opladen. Zit je net lekker in de trein met je vriendin te beppen, aan het eind van de dag en dan is je telefoon ineens leeg. Niet leuk! Daarom zie je deze superhandy dingetjes steeds meer, Portable power cells! Vanaf nu, kun je overal je computer opladen! Ook als je niet op een grafische school zit waar je overal je mobiel op kan laden aan de computer ;-)

Verpakking:
Naar mijn idee veel te druk. Alles wat je moet weten staat er tich keer herhaald op en dan ook nog in allemaal verschillende talen. Kleurgebruik van de verpakking vind ik dan weer wel fijn. En natuurlijk een pluspunt voor het doorkijkraampje

Merk: Soundlogic
Winkel: Action
Afmeting: 9,5 x 4.3 x 2.2 cm
Batterij capaciteit: 5600mAh
Prijs: €15,95


En hier is het magische reddertje in nood. Mooi design right? Hij is ook verkrijgbaar in het zwart. Het is een handig klein apparaatje wat je makkelijk kan meenemen. Bij dit apparaatje krijg je een kabeltje die aan een kant in dit apparaatje past  (USB input) en aan de andere kant heeft het een gwn usb dingetje, dus je kunt hem aan je computer opladen of met een usb lader. Het duurt best wel een tijdje voordat hij volledig vol is als hij leeg is. Denk aan een uur of vier. 

Als je er een apparaat aan wil opladen, dus al je apparaten die je met een usb kabel kan laden, sluit je de usb kabel van dat apparaat aan op je power cell en druk je op de witte grote knop bovenop. De vier lampjes gaan dan knipperen. Die lampjes geven aan hoe vol je power cel nog zit. 


Van links naar rechts: Zaklampje - USB output - USB input


De controllelampjes voor hoe vol je power cell nog zit. 


Als je de aan/uit knop langer ingedrukt houd, heb je een zaklampje! 


Een vrij felle ook nog! 

De batterij heeft hiernaast een minimal verlies van energie als je hem niet gebruikt en zorgt daardoor voor een behoud van 90% van de capaciteit van de power cell. 

Ik ben in iedergeval super blij met deze aankoop. Wat dacht je van een dagje uit, en je maakt foto's met je telefoon? Dan kun je altijd je telefoon bijladen! 

xXx

Geen opmerkingen: