Pagina's

woensdag 5 juni 2013

Nivea soft hydraterende crème voor gezicht, handen en lichaam!


Een crème voor je gezicht, handen en lichaam in een. Hoe handig klinkt dat?! Let's see what this little tube can do.
Merk: Nivea
Productlijn: Soft
Inhoud: 75 ml (Ook verkrijgbaar in grotere potten)
Houdbaarheid: 12 maanden
Prijs: €2,99 (Volgens bol.com)

'Nivea soft is een hydraterende crème voor de dagelijkse verzorging van het gezicht, lichaam en handen. De lichte formule van Jojoba - Olie en Vitamine E verfrist de huid en trekt direct in. Nivea Soft hydrateerd en verzorgd bovendien de huid intensief. Geniet van de frisse sensatie die je huid soepel, zacht en glad maakt.

Hoe handig klinkt dat? Je hoeft geen verschillende potjes in je koffer of schooltas te mikken, maar je neemt gewoon alles mee in een tube. Daarnaast is een tube natuurlijk ook heel praktisch en hygiënisch. 

Verpakking:
De verpakking oogt inderdaad lekker fris door de blauwe belletjes en het groene accent. Simpel en duidelijk. Wat je moet weten springt meteen in het zicht. Wel zo handig! Ik heb al wel de dop gesloopt, die zit nu los van de rest zeg maar. Maar dit zal meer aan mijn onhandigheid liggen dan aan de verpakking.


Hier een foto van de ingrediënten voor de liefhebbers. Deze crème bevat ook geen parabenen!Uit de tube komt een fijne ''softe'' en lichte creme. Ik heb ook een tijdje de PCLE creme van biodermal gebruikt, maar dat is echt een dikke creme. Die doet echt wat ik nodig heb voor mijn huid, maar het smeert voor geen meter. Dit hier in tegen, smeert heel makkelijk uit en is daarom ook heel zuinig in gebruik!

Ik gebruik de creme voornamelijk voor mijn gezicht. Ik heb veel last van puistjes en een vette huid. Deze creme doet het met mijn huid heel fijn. Ik vind het altijd moeilijk te zeggen of ik door cremes die ik gebruik minder puistjes krijg of niet, maar ik heb er de laatste tijd weinig last van sinds ik Nivea Soft gebruik. 

De creme laat een lekkere zachte en verzorgde huid achter, en is niet vet. Heel fijn voor mensen met een huid zo als ik!

Voor mijn handen gebruik ik hem ook wel eens. Ook hier ben ik zeer tevreden over. Het is geen creme die je tien keer moet aanbrengen voordat je droge gevoel eindelijk weg is.

Ik vind dit een heel fijn product. Zeker voor zo'n klein prijsje. Wellicht dat ik hem nog een keer koop voor de vakantie!

xXx

Geen opmerkingen: