Pagina's

zaterdag 6 april 2013

Urban Decay Naked Palette

Ik wilde dit prachtige palette eigenlijk al een hele tijd, maar had hem steeds niet gekocht vanwege de prijs. Toen ik hoorde dat de Sephora's gaan verdwijnen, besloot ik van een cadeaukaart die ik nog had liggen, alsnog het palette te kopen!Merk: Urban Decam
Palette: Naked
Inhoud: 12 x 1,3g (Bijna evenveel als een Mac oogschaduw)
Prijs: €48,- (Met kortingsactie van nu €43,20)
Prijs per kleur: €4,-


Verpakking:
Ik kocht het palette in een plastic doosje waar het palette in een paarse fluwelen houder ligt, de kleur van Urban Decay. Daarnaast zat er ook een kleine variant van de Primer Potion, de Urban Decay oogschaduwbasis in. Top! Op de achterkant kun je een koop verhaaltje lezen en de ingredïenten. Ziet er toppie uit!
Vergin - Sin -  Naked - Sidecar- Buck


Half Baked - Smog - Darkhorse - Toasted - Hustle


Laatste twee: Creep - Gunmetal

Palette:
Een prachtige bruin fluwelen doos met gouden letters. Het straalt alleen al luxe uit! En omdat hij zo lekker zacht is, heb je constant de neiging om er aan te zitten haha! 

De binnenkant is gewoon van karton, en ook hier worden de gouden NAKED letters herhaald. Ook de namen van de oogschaduws zijn in het goud. Mooi, chique en helemaal passend! Daarnaast zit er ook een handige spiegel in, die voor de veiligheid is afgeplakt met een plak plasticje. Ook is er een kwastje in te vinden. En nog een mooie ook! Alleen vind ik hem persoonlijk iets aan de harde kant.


Vergin - Sin - Naked - Sidecar - Buck - Half Backed - Smog - Darkhorse - Toasted


Met flits 


Hustle - Creep - Gunmetal


Met flits

Oogschaduws:
Zoals je kunt zien in de swatches hierboven, prachtige pigmentatie! Dat mag natuurlijk ook wel met zo'n prijs. De structuren zijn ook helemaal prima, lekker zacht en niet kruimelig! Nu heb ik eindelijk een mooie gouden kleur die niet kruimelt. Ik heb er namelijk een van Catrice maar dat is best wel een dramatische kruimelschaduw. Het is zo'n mooi palette! 

Hier heb ik een look gemaakt met Half Backed en Hustle. Mijn camera is niet geweldig in het fotograferen van looks, hier vallen ze nogal tegen in vergelijking met het echt. 

Ik heb zeker geen spijt van het kopen van dit palette! Als je gelukt hebt kun je hem nog vinden in de Sephora. Producten worden er namelijk nu niet meer bijgevuld. Zo wilde ik eigenlijk het Naked2 palette, maar de laatste werd voor mijn neus weggegrist. Natuurlijk kun je hem altijd later nog gewoon op internet bestellen. En wie weet neemt ICI ook wel Urban Decay over, evenals Sephora.

-xXx-Geen opmerkingen: