Pagina's

vrijdag 26 april 2013

Kruidvat natures bodylotion amandel


Tja, van naar buiten kijken worden we niet heel vrolijk vandaag! Meer weer voor een lekkere verwendouche, met een lekkere bodylotion after! En lekker is deze zeker. En natuurlijk!
Inhoud: 200ml
Houdbaarheid: 12 maanden
Prijs: +/- €3-

verpakking:
De verpakking oogt heel ''natuurlijk'' door het gebruik van zachte kleuren en ook de wazige randen van de afbeelding. Rustig en duidelijk, daar houd ik wel van. Het is wel een vrij grote fles, niet ideaal voor op reis. 

De Lotion
''Kruidvat natures bodylotion met amandel bevat natuurlijke amandel- en jojoba olie. Zelfs de zeer droge huid leeft ervan op en wordt weer heerlijk zacht. De toegevoegde vitamine E zorgt voor extra hydratatie. Deze bodylotion is niet vet, smeert gemakkelijk uit en wordt geleidelijk door de huid opgenomen. Kruidvat Natures Bodylotion is pH - neutraal en brij van conserveringsmiddelen en minerale olie. 


Klinkt als muziek in de oren right? En ik sluit mij volkomen aan bij de beschrijving. Het is een fijne dunne bodylotion die lekker smeert en redelijk snel intrekt en je huidje word er lekker zacht van! Daarnaast heeft de lotion een lekker licht amandelgeurtje. Lekker! Als je dan de volgende dag gaat douchen ruik je het weer. Hmm! Ik neem deze fles al een tijdje mee met sporten voor na het douchen. Lekker! Na al dat zweet en na de sauna kan mijn huidje wel wat lekkers gebruiken.

Wat is jou favoriete bodylotion?

-xXx- Geen opmerkingen: