Pagina's

zondag 10 maart 2013

Max Factor 3 in 1 Fondation


Foundation is een typisch product wat ik bijna nooit opnieuw koop. Ik blijf op zoek naar een nog betere. Zo was ik bij deze aanbeland. Ik had er veel goede verhalen over gelezen, dus wilde ik hem ook proberen!

''Face Finity All Day Flawless 3 in 1 Foundation. Het geeft de dekking en voordelen van een primer, concealer en SPF foundation in 1 simpele stap. De foundation voelt niet zwaar aan en blijft de gehele dag zitten. Met de perfecte dekking van de nieuwe Max Factor 3-in-1 all day flawless foundation, is mijn glamour statement... I AM ETERNAL''
Verpakking:

Pompflacon! Altijd fijn. het flesje is van glas en de dop van stevig plastic. Op de voorkant knalt meteen af waar het voor is. Maar op een of andere manier vind ik het geen aantrekkelijke verpakking. Beetje een oma look?

Foundation:

Ik heb een vrij slechte huid, en daarom vind ik een goed dekkende foundation heel belangrijk. En ook moet deze olie vrij zijn voor mijn vette huid. Gelukkig is hij dat. let's see how it looks! 


Hello make-up less face! Hier is mijn gezicht in een vrij goede staat moet ik er dan wel bij vertellen.En hier draag ik de foundation. Dat ziet er een stuk beter uit of niet? Mooi egaal en bijpassend bij mijn huid. Ik heb de kleur nude 47, wat ook de lichste is. Met mijn mooie ongedaane schaaphaartjes hihi! Dit is dan nog met concealer van Rimmel en de Dream Matt  poeder van Maybeline die er inmiddels helaas niet meer is! 

Ik vind het een hele fijne foundation. Hij dekt goed en smeert lekker uit. En houd het ook goed een hele dag vol. Ik merk nu ik weer die van Catrice gebruik, die het toch een stuk minder lang volhoud. Ik ben tevreden! Misschien dat ik in de toekomst deze zelfs nog een keer zou kopen! Hij kost €14,99

-xXx-Geen opmerkingen: