Pagina's

woensdag 27 maart 2013

Bambi Let's Dream! Eu de toilette


Inmiddels staat dit supermooie verjaardagscadeautje al heel lang op mijn kast te pronken. Alleen deze doos is al prachtig! Op zoek naar een lieve lente parfum? Here it is!

Bambi Let's Dream
Eu de Parfum
50 ml
Prijs: €34,95

Verpakking:
It's so cute! And magical, and Disney like! Zo mooi met die lieve roosjes! Bambi en de ''lintjes'' zijn glimmend zwart met zilveren letters. Ik vind het een hele leuke unieke en verassende verpakking! Het kleine Disney detail op de bovenkant is ook leuk! En hoe je de doos openmaakt is ook heel uniek. Je schuift de bovenkant zegmaar van de onderkant af. Pas hierdoor wel op dat je de onderkant vast houd, want die zit helaas niet stevig in de bovenkant. Zo viel mijn flesje dus al bijna op de grond toen ik mijn pakje uitpakte.. hier is dan weer minder goed over na gedacht. 


Flacon:
Zo lief! Ik was vroeger dol op bambi! Het diertje is niet gemaakt van glas, wat ik eerst dacht, maar van plastic. Leuk dat het vlindertje dan in een andere kleur is! Als je kijkt naar de foto's, zit er kleurverschil in het lijfje en in het hoofdje, behalve op de laatste foto, die ik op mijn verjaardag maakte. Ik had Bambi perongeluk onthoofd met een naar beneden vallend clerasil flesje :'( Dit valt op de foto's meer op dan in werkelijkheid door de lichtinval.

Dit is gewoon al een prachtig flesje om alleen al neer te zetten. Daar houd ik van! Uniek in vorm, en een unieke dop!


Onderkant met ingrediënten voor de liefhebber.

Geur:
Douglas:
'Een geur om van te dromen. Let’s Dream is een speelse, zinnelijke compositie, die dromen werkelijkheid laat worden en die op subtiele wijze de magische uitstraling van een vrouw versterkt.

Een sensatie voor alle zintuigen, samengesteld uit kostelijke mango’s, witte perzikbloesems, rode bosbessen, zachte, crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder.'


Zoet en lief, dat is wat ik ruik! Zomer, lente en vrolijkheid! Ik word altijd helemaal blij van deze geur. Naast het feit dat het zo'n mooi flesje is en het een super lief cadeau is. Maar als ik dan weer naar de lijst met ingrediënten kijk, is er niks waarvan ik echt zeg, goh dat ruik ik! Maar ik zou de geur eerder als fruitig dan als bloemig beschrijven. Lekker!

-xXx-

Geen opmerkingen: