Pagina's

dinsdag 12 februari 2013

Parfum :: Lady Gaga Fame


Ik wilde deze parfum al een hele tijd hebben, en inmiddels heb ik hem alweer een tijdje! Voor mijn verjaardag had ik een cadeaubon van de moeder van mijn vriend gekregen, en daar heb ik hem dus mooi deels mee gekocht.
Merk: Lady Gaga
Naam: Fame
Houdbaarheid: 36 maanden
Inhoud: 30/50/100 ml
Prijs: €30, €40, €70


''De kern van het parfum wordt gevormd door een duister akkoord dat is geïnspireerd op de belladonna, de dodelijke nachtschade die 18e eeuwse beauty's gebruikten voor een hevig intense blik. Dit duistere hart vloeit over in een sensueel akkoord van weelderigheid, een samensmelting van druipende honing, saffraan en abrikozennectar. Een licht akkoord fluistert pracht en praal. De intense bloemige geur van gekneusde tijgerorchidee en Arabische jasmijn belichaamt een tijdloze schoonheid.''
Verpakking:
Het doosje is heel mooi, chique en mysterieus. De verpakking is glanzend zwart met gouden details. De 'klauwen' van de flacon en de letters 'Lady Gaga Fame' zijn in reliëf gedrukt. Mooi! En kijk naar de kleine gevaren tekentjes! Totally Gaga.


De flacon:
Zo mooi! Zo Gaga, en ook zo mijn smaak! Het glazen flesje heeft een plastic gouden dop met en soort van klauwen en diamanten. Je kunt ook het flesje in de dop zelf zetten! 


De parfum:
Allereerst natuurlijk bijzonder wegens haar kleur, die naar blanco veranderd zodra het in de lucht en op je huid komt. Mystical, lika Gaga! Ik vind het zo'n mooi product, het past ook zo bij mij! En wat voor noten zitten er wel niet in dan?

Duistere noten: Geïnspireerd op tranen van belladonna en zwarte nevel van wierook
Sensuele noten: Abrikozenpulp en een samensmelting van saffraan en honing
Lichte noten: Geperste tijgerorchidee en Arabische jasmijn


Wees maar niet bang, geen bloed en sperma dus! Maar to be honest, wel aparte ingrediënten! Van de helft zou ik niet eens weten hoe ze apart ruiken. Maar hoe vind ik dan dat het ruikt? Nou, lekker! Ik vind het echt heel moeilijk om geuren te omschrijven. Maar ik ruik wel duidelijk iets bloemigs, en de parfum is duidelijk aanwezig. Het ruikt naar mijn idee niet echt zoals de flacon doet vermoeden. Het heeft een vrouwelijke en sexy geur, maar niet echt zwaar en duister. Wierook en honing haal ik er in ieder geval uit. Abrikoos? Misschien heel veer weg. Maar ik zeg, dikke aanrader en neem zelf eens een snuffeltje als je bij de Douglass bent!

-xXx-


Geen opmerkingen: