Pagina's

donderdag 3 januari 2013

Fotoblog december 2012

 First of all, Gelukkig nieuwjaar allemaal! Tijd voor een nieuwe fripse start! Mijn jaarwisseling is rustig verlopen. Beetje thuis gevierd, beetje bij mijn vriend zijn familie, en een beetje bij vrienden. Maar we hebben het niet heel laat gemaakt, aangezien ik vreselijk verkouden ben! Kijken jullie mee naar wat ik de afgelopen maand heb gedaan?
Kerstpakket van de c1000, zoveel lekkers! Jummy!


Lading cupcakjes voor school, lekker kerst smikkelen met zijn alle onder mentorles!


Daarna was het toch echt EINDELIJK! vakantie! Jeemig wat was ik daar aan toe! Lekker gezellig een weekeindje weg met vriendje lief naar Valkenburg!


En wat doe je met kerst in valkenburg? Juistem! Naar de grotten die vol zijn gestouwd met kerstspulletjes en kraampjes! Dikke aanrader!

In de avond lekker uit eten, buiten, dat dan wel, want het was super druk! Gelukkig zaten we lekker onder zo'n warmtelamp en uit de regen, en zo ook op de eerste rij voor de kerstparade!Al die arme kindertjes in de regen!Kerstboompje van thuis meegenomen voor op de hotelkamer, en het kerstmannetje gekocht in de grotten.


De volgende dag hadden we nog tijd over voor de Wilhelmina grot waarin ze met zand een soort kerstverhaal uit hadden gebeeld.
Als afsluitertje nog een lekkere Christoffelpunt bij Botterweck, daar hebben ze de beste vlaaien van heel limburg! Mijn vader kwam er vroeger al met oma en opa hihi! Op de terugweg heb ik lekker een uiltje geknapt want je word best moe van al dat rond gehuppel! Plus ik had 's nachts niet echt geslapen. Lag niet aan hotel Vroenhof hoor, dat was top voor zo'n klein prijsje. Super ontbijt ook! Kortom, dit gaan we volgend jaar gewoon weer doen!!


En toen natuurlijk nog mijn verjaardag gevierd en gezellig kerst gevierd!

Helaas pindakaas was het toen weer uit met de pret en leuke dagen! Vriendje lief is zelfs al weer aan het werk dus zo heb ik nog even tijd voor klusjes als kerstspulletjes opruimen. Bah! Moeten we weer een jaar wachten!

En hoe was jullie vakantie?

xXx


Geen opmerkingen: