Pagina's

zaterdag 5 januari 2013

Biodermal - PCLE crème

Iets waarnaar we nooit lijken te zijn uitgezocht, de perfecte dagcrème die voldoet aan alle moeilijk eisen die we stellen. Hij moet hydrateren, je huid er geweldig doen uit te laten zien door alle rare hobbeltjes bobbeltjes, putjes en vlekjes te doen verdwijnen, rimpeltjes voorkomen en noem maar op. Eigenlijk, was ik nooit zo van de dagcrème en meer van de anti pukkel dingen. Maar deze, vind ik toch wel heel fijn!

Merk: Biodermal
Lijn: P-CL-E 
Inhoud: 50 ml
Houdbaar: 12 maanden
Prijs: €22,-

''Probleemoplossende & verzorgende crème. Voor de huid met speciale behoeften.''De verpakking is vrij strak van deze crème, maar wel heel duidelijk. Je ziet aan de voorkant meteen waar het voor is. Het blauwe glimmende strookje vind ik een leuk detail.


Daarnaast staat er nog veel meer handige informatie op het doosje, om je te helpen bij het kiezen van een product in de winkel. Zo hier een stukje over de producten van Biodermal en hoe zij denken over huidverzorging.


Hier een stukje over de crème zelf. Klinkt veelbelovend nietwaar? En een dag en nachtcrème in een is al helemaal handig! Scheelt weer potjes op je wastafel en gezeul als je ergens heen moet! De informatie is kort maar heel duidelijk. Daar houden we van!


En op de onderkant de ingrediënten, ook wel zo handig! 


Dit is mijn potje op het moment, mijn tweede inmiddels, en zoals je kunt zien ben ik al bijna weer toe aan een nieuwe! Aangezien het een potje is, is het wel zo hygiënisch om de crème er uit te halen met een spateltje, in plaats van met je vingers. 


Het goedje is vrij stevig, maar goed uit te smeren. Niet zo dik als de Dr. van der hoog, die vond ik eigenlijk te dik. 


De crème trekt niet supervlot in, maar dat vind ik niet erg. Ik ga dan in de ochtend na het insmeren maar eventjes tandenpoetsen en aankleden enzo!

Vergelijken met heel veel crèmes kan ik niet, aangezien ik niet zo heel veel verschillende heb gebruikt. Maar van de paar die ik heb gebruikt zie ik toch met deze het meeste verschil. De echt hele grote puistjes blijven vaak weg, of er komt wel een hele grote bult aan, maar dan verdwijnt hij halverwege weer. Hij is fijn in gebruik, je hebt niet zo veel nodig en hij ruikt lekker maar niet heel zwaar. Gewoon een beetje bloemig wat vervliegt als je hebt opgesmeerd. Naar mijn idee is het een heel goede voedende en hydraterende crème. Ik moet toegeven dat ik een heel vette huid heb dus niet vaak last heb van droge plekjes, maar heel soms had ik dat wel, en nu eigenlijk nooit meer.Op van die weg trekkende puistjes na dan. Aangezien ik een vette huid heb, moet ik natuurlijk ook oppassen met crème's dat dit niet nog erger word. En ook dat is bij deze niet zo. Als deze op is, ga ik weer een nieuwe halen!

xXxGeen opmerkingen: