Pagina's

zondag 14 oktober 2012

MAC Fard à paupières(blanc type) oogschaduw & refill palette


MAC is toch wel een heel mooi merk. Ik had er al drie oogschaduws van, en nu is er al een tijdje een vierde bij gekomen. En een goede tip om geld te besparen, een refill palette!Merk: MAC
Kleur: Fard à paupières / blanc type
Inhoud: 1,5 gram
Prijs: Refill: €11,50
Prijs: Gewoon in doosje €16,- (geloof dat ze nu 16 zijn, eerst 15)

Verpakking:
Hier kan ik in dit geval geen heel verhaal over houden. Je krijgt je refill netjes in een kartonnen doosje, lekker verpakking zuinig! Voor het gat zit een plasticje zodat je wel de kleur kan zien, maar deze niet beschadigd. Simpel, strak, en chique. Dit keer heb ik besloten om een refill doosje te kopen omdat je dan naar verhouding uiteindelijk goedkoper uit bent. Ik kan het niet meer vinden, maar ik geloof dat het lege palette €7,50 is. Dus voor een gevuld palette ben je €53,50 kwijt en voor vier losse €64,-. Alle kleine beetjes helpen, je kunt er dus bijna nog een 5e voor kopen. Het palette werkt met magneetjes dus je hoeft niet bang te zijn dat je oogschaduws eruit zullen vallen. Het pallet is simpel maar praktisch. (hmm.. blogger vind het weer leuk om mijn foto's stiekem om te draaien! sorry!)
Ook over deze oogschaduw ben ik weer zeer tevreden. Mooie zachte structuur die je kwasten goed oppakken en die veel pigment bevatten. En, een perfecte basiskleur voor ooglooks! Daarom heb ik deze kleur eigenlijk ook gekocht. omdat mijn lichte basiskleur uit mijn Maybelline palette op was, of nouja, helemaal verkruimeld. Nu kan ik weer een poos vooruit!

xXx

Geen opmerkingen: