Pagina's

donderdag 4 oktober 2012

Fotoblog september


Eindelijk weer een maand met veel foto's voor jullie! Ik zit hier lekker snotterig achter mijn laptopje, vandaag wel weer naar school gegaan na twee dagen thuis te hebben gezeten. Krijgen jullie al trek in deze oreo cupcake?! Die komt later uitgebreider voorbij ;-)Eindelijk een nieuw Ipod hoesje, isn't he awsome?!


Snel het weekeind voor Lady Gaga nog even de stad in gedoken. Dit was mijn outfit dus voor het Lady Gaga concert van de 18e! Make-up and hair that day!


DUDE, 3e rij, monster pit vak! 


The lights go down...


Curtains go down.. Hell what a stage! En die voorste delen verschoven ook nog. Echt. show, concert en party in een! Dat was die flinke smak geld zo waard!

Roya en haar zusje met GaGa op het podium! Hoe gaaf, zij heeft bij mij op school gezeten, heel toevallig!Ik ben zo blij met de foto's! Zo blij dat ze goed gelukt zijn! Topmens, met haar outfits, moed en spirit. Respect en een voorbeeld. 


Ik houd helemaal niet van stiften.. maar die markers die ik voor school heb gekocht zagen er niet alleen veelbelovend uit maar zijn dat ook!


Jubileum maand in Blijdorp, flinke korting wegens hun 155 jarige bestaan. Jaja, alweer 155 jaar! Ik heb ooit in de 3e een soort voor profielwerkstuk voorbereiding moeten doen en die ging bij mij over blijdorp. Ze zijn voor de oorlog simpelweg alleen als vogeltuin begonnen, en moet je nu eens zien! Van deze lekkere korting besloot ik maar eens lekker gebruik te maken met vriendjelief, lekker naar Blijdorp op de scooter! Was wel vrrrrreslijk k k k koud!


Een heuuul vers haaienei. Haaien eieren zijn die eieren met sliertjes eraan, die van roggen hebben een soort puntjes. Ook niet alle haaien leggen eieren hoor! Zie je dat piepkleine wormpje op de ei dooier? Dat is nou de ''haai''. Ik vind m zo lieeeef, mag ik hem meenemen?!Blijdorp heeft een klein vlinderkasje, niet zo'n hele grote als in Burgers Zoo. Maar daar komt verandering in, Er word nu gebouwd aan het Amazonica gebouw, waar een hele grote vlinderkas in komt!Je zou maar je hele leven oud en rimpelig er uit zien.. Maar.. dan hoef je je er niet zorgen over te maken dat je later rimpels krijgt haha!

Chillings in tha sun.


Dat was het weer voor deze maand!

xXx


Geen opmerkingen: