Pagina's

maandag 8 oktober 2012

Essence Nail Art - Peel off basecoat


Toen ik zag dat dit product in het nieuwe assortiment zou komen was ik meteen razend enthousiast. Hoe vet zou het zijn als dit echt zou werken? Waar je ook bent, je nagellak kunnen verwijderen, zonder dat je hele handen in de kleur van je lak zijn, en wat dacht je van glitters?!


Merk: Essence
Lijn: Nail Art
Inhoud 10 ml
Prijs: €1,80

Verpakking:
Je krijgt dit flesje in een kartonnen omhulseltje waar alle info goed op te lezen staat, handig! Het heeft de style van Essence, maar toch iets anders, iets volwassener? Het flesje zelf is heel rustig en misschien een tikkeltje saai. 


Product:
En en en werkt het? Jawel! Maar je moet inderdaad een lekkere dikke laag op je nagels smeren. Daarna moet je wachten tot de witte lijmachtige substantie doorzichtig is geworden, en dan kun je er een kleurtje overheen knallen. Jammer eigenlijk, dat de lak niet wit blijft, was een goede basis geweest voor niet al te gepigmenteerde lakjes. Het ruikt trouwens ook lang niet zo sterk als nagellak, en ook wat meer naar lijm. Beetje pulleken, en dan ligt het eraf! Ik krijg alleen niet altijd alles er af, en of het ook zo goed voor je nagels is weet ik niet. Ik vind het een bijzonder product, maar of ik het nou echt zo geweldig vind, ik weet het niet. Dik pluspunt is dan wel weer dat ik geen droge handen krijg door remover. Dit is soms misschien heel handig, maar ik heb zelf al weer een makkelijkere manier om nagellak te removen ontdekt, maar dat. vertel ik jullie een andere keer!

xXx

Geen opmerkingen: