Pagina's

zaterdag 6 oktober 2012

Dove Essential Nourishment handcreme

Winter is coming girls! Tijd om je handjes lekker in te smeren en goed te verzogen, want niemand vind droge handjes fijn! Is dit product wat?

Merk: Dove

Lijn: Essental Nourishment
Inhoud: 75 ml
Houdbaarheid: 12 maanden
Prijs: €3,39

''Zacht gevoel. Dove Essential Voedende Handcrème laat je handen spreken. Je huid is diep gevoed en niet langer droog met als resultaat mooie zachte en gladde handen, de hele dag door (zonder plakkerig gevoel).

Bevat DeepCare complex met huideigen nutriënten en rijke essentiële olie.

verpakking:
Een typische dove verpakking, zacht, lief, maar duidelijk. Makkelijk formaatje voor in je tas! Alleen hij word snel een beetje vies als je hem zo in je tas gooit omdat de tube wit is.

Product:
Dit product gebruik ik nu al een hele tijd. Toen ik op vakantie was had ik geen handcreme bij me maar wel hele droge handen. Dus ging ik in de kruidvat even opzoek naar een goed voedende handcreme, en zo koos ik voor deze. Thuis hadden we vaak de Kruidvat handcremes staan, maar die vond ik maar niks. Maar als ik deze gebruik merk ik duidelijk verschil. Daarnaast trekt hij lekker snel in en houd je niet van die vettige handjes, zoals de verpakking ook beloofd! Verder ruikt hij ook lekker maar zacht, als alle Dove producten. Ik ben tevreden met dit product! Misschien dat het alleen net niet genoeg is voor de echt koude droge winterdagen.

xXx

Geen opmerkingen: