Pagina's

vrijdag 12 oktober 2012

DIY: Nagellak remover potje


Het removen van je nagellak, niet ons meest favoriete klusje. Het nagels lakken is supereleuk maar dat geklieder met remover niet. Ik heb al eerder over het nagellak remover potje van Kruidvat geschreven, maar het kan beter, en goedkoper!


Stap 1: Zoek een oud potje op, waar bijvoorbeeld eerst een beautyproduct in heeft gezeten. Zo heb ik een oud potje van Essence Mattifying cream gebruikt. Neem niet een te mooi potje want nagellakremover kan je potje aantasten.

Stap 2: Neem een standaard huis tuin en keuken schuursponsje en maak aan het begin van het schuurstukje een knipje zodat je dit er gemakkelijk vanaf kunt trekken, dit hebben we niet nodig!

Stap 3: Maak het sponsje op maat met je potje.

Stap 4: Knip in het midden van je sponsje een kruisje, waar je dan later je vinger in kunt steken, maak deze zo groot dat ook je duim er in past, maar liever niet te groot. Wat ik wel heb gedaan haha.

Stap 5: Als laatste, giet je potje vol met je favoriete nagellakremover, en klaar is kees!

Om je nagellak nu gemakkelijk te verwijderen steek je een vinger in het gat van de spons en draai je je vinger rond, of het potje, net wat je handig vind, een paar keer rond. Op deze manier is je nagellak zo verdwenen, zelf giga glitters! Als je remover op is, kun je die gewoon weer bijvullen en als het sponsje te vol nagellak zit of heel erg vies is kun je gewoon een nieuwe er in stoppen. Misschien kun je het sponsje ook gewoon uitspoelen maar dat heb ik nog niet geprobeerd.

Het potje van de Kruidvat hier in tegen kost een euro of zes, en dit is veel goedkoper, voor een euro heb je meerdere sponsjes en voor nog eens een euro heb je een flesje remover, en je kunt gemakkelijk een oud potje gebruiken. Plus, in het Kruidvat potje zitten harde plastic borsteltjes die je nagels kunnen beschadigen, een sponsje doet dit natuurlijk niet! Ik vind nagellak removen echt geen probleem meer nu, hoppa, zo gebeurt! Een nagel mislukt of na dag een al veel te ver versleten? Geen probleem, zo weer opnieuw gedaan, zonder grote kliederboel!

Ik moet hierbij vertellen dat dit niet mijn eigen idee is, maar omdat het zo'n geweldig idee van Machaa was wilde ik het wel met jullie delen! Hier haar filmpje: xXx

Geen opmerkingen: