Pagina's

maandag 10 september 2012

Yves Rocher 360° mascara


Mijn vorige Rimmel mascara was aan vervanging toe, toen mijn oma aan kwam gehobbeld met deze van Yves Rocher, perfect timing! Daar hoort natuurlijk ook een revieuwtje bij.
Merk: Yves Rocher
Kleur: 01 Noir
Inhoud: 8 ml
Houdbaarheid: 6 maanden
Prijs: €10,90 (Website prijs)

Primeur van Yves Rocher: mascara met gepatenteerd 2-in-1 borsteltje.

- Innovatief, gepatenteerd 2-in-1 borsteltje: voor het eerst biedt Yves Rocher een uniek rond borsteltje waarmee u de wimperhaartjes perfect van elkaar scheidt.
- Alle wimperhaartjes worden één voor één volledig omhuld en verlengd. De formule is verrijkt met amandelproteïne, waardoor de wimpers nog beter omhuld worden.
- De langhoudende samenstelling blijft 12 uur perfect zitten.

+punt : dankzij het ronde borsteltje worden zowel boven als onder alle wimperhaartjes 360° omhuld.


Verpakking:
Ik vind persoonlijk de verpakking nogal saai. Normale rechte simpele huls, naam erop en klaar. Het logo van Yves Rocher aan de bovenkant is dan wel weer leuk.


Borsteltje:
A plastic one, vrij lang, maar verder ook niet echt bijzonder. Let's move to the pictures!Mijn wimpertjes zonder mascara. Ze zijn van zichzelf al vrij lang, maar vrij licht en dun.
Met twee laagjes mascara. Dit is een typsich laagjes opbouwende mascara. Zo kun je ook een hele natuurlijke look maken. Het borsteltje scheid de wimpertjes netjes. Mooie subtiele mascara, zonder echt een woow effect. En die 12 uur hold? Ik betwijfel het. Ik geloof toch echt dat die zwarte vegen onder mijn ogen van mijn mascara komen en niet van mijn eyeliner... 

Opzich redelijke mascara, maar ik zou hem denk ik niet weer kopen.

xXx
Geen opmerkingen: