Pagina's

donderdag 27 september 2012

Lush Lemony Flutter


Lemony Flutter, een van de bekendste producten van Lush denk ik zo! Last van droge nagelriemen? Dan is dit de perfecte oplossing, maar het is zeker ook een goede nagelverzorging.


Merk: Lush
Product: Lemony Flutter
Inhoud: 50 gram
Houdbaarheid: staat een datum op, ongeveer anderhalf  jaar.
Prijs: €10/11,- 

Verpakking:
Lush is niet van de knallende verpakkingen, maar juist van de praktische. Alle potjes hebben dezelfde letters en alle info die je nodig hebt, duidelijk waarvoor het is, hoeveel er in zit, en door wie het is gemaakt. Normaal ben ik juist van de aparte verpakkingen, maar dit heeft eigenlijk ook wel wat!

Lemony Flutter:
Lush, die hele lekkere zoet geurende winkel! Eindelijk besloot ik toch maar ook echt eens iets te kopen. Inmiddels heb ik al onwijs veel erover gelezen en eigenlijk is het een product wat niet mag missen bij echte nagelfreaks. Verzorgde en gezonde nagelriemen zijn namelijk heel belangrijk voor goed gezonde en stevige nagels! 


Lush gebruikt alleen maar natuurlijke producten, en Lush haar producten zijn allemaal handgemaakt. Zelfs het potje is van gerecycled plastic! In Lemony Flutter zitten veel verschillende verzorgende oliën zoals je kunt zien. Toch is de substantie meer een harde boter!


Dit krijg je te zien als je het potje opentrekt, daarnaast walmt je een heerlijke citroen geur toe! Het goedje is vrij hard, zo kan je ook niet snel teveel pakken, want je hebt echt maar een heel klein beetje nodig! Als je het over je nagelriemen smeert word het vanzelf zacht, alle oliën zijn zo verwerkt dat ze hard zijn, net zoals boter, wat ook eigenlijk harde olie is. Maar zodra je het dus warm maakt, word het weer vloeibaar. Het trekt wel heel snel in, wat wel zo fijn is!

Ik neem het potje altijd mee in mijn tas zodat ik mijn riempjes lekker in kan smeren 's ochtends in de trein. Maar wat vind ik er van? Naast de geur, ben ik ook over de werking heel enthousiast! Soms heb ik echt van die hele droge nagelriemen, maar daar heb ik helemaal geen last meer van. Mijn nagels zijn ook een stuk opgeknapt. Ik hoop dat ik nu ook in de winter minder velletjes heb. Mijn vriend was er niet zo van overtuigd maar hij werkt in de bouw en met heel veel stof enzo. Hij had echt vreselijke nagelriemen dus ik had een hand ingesmeerd. De volgende dag zij hij vol verbazing dat die hand er minder vreselijk uitzag dan de andere. Ik zeg, geslaagd product! 

Wel had van mij het potje iets kleiner gemogen, ik betwijfel of ik dit op krijg voordat hij over de datum is, want je hebt echt ontzettend weinig nodig! 

xXxGeen opmerkingen: