Pagina's

woensdag 12 september 2012

Kruidvat nagellak remover pompje


Ik had al vaker mensen gezien met een nagellakpompje, maar dan van Enchantra. En dan moet je weer de moeite nemen om te bestellen, en dat kwam er dan weer niet van. Maar blijkbaar heeft Kruidvat er ook een!
Merk: Kruidvat
Inhoud: 175 ml
Houdbaarheid: 48 maanden
Prijs: €2,99

Verpakking:
Het pompje heeft dezelfde look als alle andere nagellak producten van Kruidvat zelf, het kanten roze randje aan de onderkant en de hand erop. Vrij simpel, en ik vind het niet echt iets hebben. Maar dat hoeft ook niet voor een huismerk.


Maar waar het nou om gaat, het pompje! Je legt een watje op het rondje en je drukt een keer en dan heb je remover op je watje. Ideaal voor klunzen zoals ik die hun remover flesje nog wel eens om willen stoten en het hele bureau ermee besmeuren... 


Groot pluspunt, hervulbaar! Zo kan ik er dus ook mijn favoriete Essence nagellakremover instoppen! Zelf zit er in dit pompje een aceton vrije remover met toegevoegden glycerine en panthenol om je nagels soepel te houden. De geur is beter dan de meeste nagellakremovers, behalve als je er met je neus in gaat hangen natuurlijk!

Wat mij betreft een aanrader, voor de prijs hoef je het ook niet te laten!

xXx

Geen opmerkingen: