Pagina's

dinsdag 7 augustus 2012

Fotoblog Juni/Juli/Augustig part 1


En? Iedereen dik van zijn vakantie aan het genieten! Ik eindelijk ook! Na een flink aantal weken bij  de vader van mijn vriend op te tuin te hebben gezwoegd ben ik ook eindelijk weggeweest. Nee, op de tuin is het niet altijd zo'n feest. Tenzij je achteroverhangend een beetje stekjes mag knippen. Maar aangezien ik al zo'n superrug heb maar niet heus is onkruid rapen absoluut geen feest! Vandaar dat het hier zo super rustig is. Want daarnaast had ik ook mijn kranten en folders nog en de c1000! That doesn't really sound like a holiday right? Helaas is het halen van een rijbewijs zeer prijzig! Laten we maar meteen beginnen met de foto's van juni!


De dokter Oetker framboos cupcakes! 


Nog een Black Veil Brides concertje! Maar dit keer in Tilburg. Weer ubertof! 

Juli, met vriendje lief naar de Efteling omdat ik geslaagd was, en ook omdat we de 3e alweer een halfjaartje samen waren :)Parkshow Ravelijn!De bizarre fontijnshow, aanrader! 


Op kamp met de bevers, welpen, en mijn kaboutertjes! De Bevertjes gingen wel na twee dagen al weg. Superkamp weer! Dit keer hadden we een Griekse Goden verhaal in elkaar geflanst. Met verscheidene rolletjes die langskwamen. Het zat zo, de steen van Rosetta was gemolt door de Fates. Nu kon niemand elkaar meer verstaan en konden zij meer levenslijntjes knippen, dit kon natuurlijk niet! Zo begon e jacht naar de missende stukken steen. 
Motjes op het clubhuis
Alle stukjes weer weten te bemachtigen, aan elkaar plakken, en opgelost is het probleem! En toen was iedereen kapotmoe na zo'n week! 


En elke avond kampvuurtje ofcourse!


Weekje met Dave zn pa mee naar camping de Jutberg. Jaja Anne voor het eerst in haar leven kamperen! Eerste dag naar de Apenheul! 
Hot and lazyyyyy
Supermooi bos daar in Laag - Soeren/ Dieren en omgeving! Elke avond wel bambi's of poemba's gezien ^^ 
Uitkijkpunt over de heide, de Elsberg 


Heel veel hertjes daar gezien, maar allemaal zo ver weg dat ik het zelfs niet red met 30x zoom.Tentje waar Dave en ik sliepen.Midweekje Center Parcs Eifel, hier een maar (vulkaankrater met water) bij Boos
Gezellig Duits in Cochem


Rijksburcht in Cochem, waar we ook een rondleiding hadden gedaan.Harnas voor een man van wel 2,35 !!!De Mosel


Op de boot in Andernach, op weg naar de geiser!Het water naast de geiser leek net een moeras, maar eigenlijk zijn het mineralen die uit het water naar boven komen drijven! Ook de roest komt daar vandaan.


Frozen Sex On The Beach, jummy! 


Wildpark in Daun. Groen doosje voer in je hand? Dan heb je zo allemaal beesies om je heeb :)Ik wil later een Ezeltje in mn achtertuin!
En op de terugweg uit de Eifel nog een weekeindje op de Jutberg, Reetje bij de Posbank.

En hoe bevalt jullie de vakantie?

xXx
1 opmerking:

Lonneke zei

wat een boel leuke foto's !
xx