Pagina's

woensdag 22 augustus 2012

Essence pigment & eye base - 03 Box of Chocolat


Een dik pluspunt van het nieuwe Essence assortiment zijn toch wel de pigments! Pigments zijn poeders die bestaan uit puur pigmentpoeder, dus geven heel veel kleur af! Natuurlijk heb ik meteen een potje meegenomen om te checken of die van Essence echt zo geweldig zijn!
Merk: Essence

Kleur: 03 Box of Chocolat
Inhoud: 2,5 gram
Houdbaarheid: 6 maanden
Prijs: €2,49 (!!)

alle kleuren van de regenboog! met twintig expressieve kleuren en effecten kun je eindeloos kiezen. neem je favoriete kleur en breng deze vervolgens aan op je ogen, lippen en nagels. je kunt de kleuren ook goed mengen. dankzij de hoge pigmentatie en dekking van de kleuren, is elke colour-art look gegarandeerd een succes – elke dag weer!

Verpakking
Wat je krijgt is een super lief klein leuk potje met een draai dekseltje. Daarin zit zo'n doseer roostertje met gaatjes erin die bij aankoop is afgeplakt zodat niet alles op het dekseltje gaat zitten. Het is wel zo, dat als je dus dat stickertje eraf hebt gehaald en je hem meeneemt in je tas of op zijn kop opbergt er pigment in je dekseltje komt. Opzich niet heel erg, want uit het dekseltje komt het niet. Het is een vrij simpel potje met een design zonder poespas. Op de achterkant zit een stickertje met de naam en barcode. Op de onderkant een stickertje met nogmaals de kleur en inhoud, dus je kan die aan de achterkant er ook eventueel afhalen als je dat niet mooi vind. Me likes! En dan de prijs, zo goedkoop! Als je bij MAC een potje van de zelfde grootte zou kopen, zou je ongeveer €11,95 kwijt zijn! Daarom betwijfel ik ook of dit niet stiekem gewoon poeder oogschaduw is haha. 
Bij de pigments kun je een oog, lip of nagelbase kopen. De lipbase en nagellak zijn doorzichtig en kan je zo zelf mengen met pigment. Be creative! Daarnaast komen er ook een applicator bij, wat wel zo'n spongeding is, dus dat is niet echt een aanrader. Ook zijn er mixing jars, zo kun je nog meer kleuren mixen! Misschien dat ik nog wel van die potjes haal, maar dan niet daarvoor. Maar gewoon omdat ze lief en klein zijn, misschien handig voor iets anders! Zelf heb ik alleen de oogbasis erbij genomen. Het mixen met nagellak en lipgloss leek me niet echt een heel groot succes en teveel geklieder.De eye base is een klein handig tubetje, het doet me een beetje denken aan zo'n tube lipgloss, de applicator lijkt daar ook wel op, en brengt daardoor heel makkelijk aan op je ooglid. Er zit een beetje een plakkerig goedje in, waar de pigmentjes goed aan blijven plakken. Hier zit 7,3 ml in en je betaald er €1.79 voor.A closer look to the pigments, Jaja dat ziet er zeer goed gepigmenteerd uit, en daar wordt ik blij van! En lekker shimmery! Er zijn ook pigments zonder glitter in het assortiment voor de liefhebbers. 

Toen was het tijd om het op te doen. Ik heb recht uit het tubetje de oogschaduw basis op mijn ooglid gesmeerd en vervolgens wat poeder uit het potje op het dekseltje getikt zodat ik het makkelijker met een kwast kon oppakken. Terwijl de basis nog nat was heb ik toen de pigments er ''opgedrukt''.  Zonder flits, 
En met flits! Ik ben er nu al gek op, ik ga meerdere potjes halen! Super mooi en shimmery! Daar houd ik van. In de crease heb ik trouwens een beetje cranberry van MAC gebruikt. Ik heb nooit zo iets gekocht omdat het me veel te veel gedoe leek, maar eigenlijk valt dat hardstikke mee. Ik zeg, dikke aanrader! 

xXx1 opmerking:

Ciska zei

Hmm, ziet er veel belovend uit! Ik ga vandaag ook maar eens richting de kruidvat! :)