Pagina's

woensdag 20 juni 2012

Geslaagd & update


Inmiddels kan ik al bijna een week gezellig melden dan ik ben geslaagd! Maandag 2 juli kan ik mijn HAVO diploma ophalen en hoef ik nooit meer terug naar het Coenecoop College. Vreemd idee! Tijd voor een nieuw leuk, maar ook vooral spannend begin! Mijn laagst behaalde cijfer was een 6 voor Nederlands. Je hebt vast nog wel iemand horen vloeken over de tekst over jawel, Bambi! Gek genoeg had ik wel een mooie 7,8 voor scheikunde waar ik juist zo voor vreesde! Ik was daar zo blij mee, ik snapte er niks van hoe dat ineens kon na een jaar beesten voor alleen al een 5,5. Om drie uur was ik nogsteeds niet gebeld en zo kwam mijn moeder mijn kamer al instormen met een reep chocolade en de vlag om uit te hangen. Zij was zenuwachtiger dan ik! Ik zou tussen twee en drie worden gebeld, maar ineens bleken ze pas kwart voor drie te zijn begonnen met bellen! Toen mijn timeline vol begon te stromen met gezakte mensen werd ik pas lichtelijk nerveus. Al die tijd was ik niet bang geweest, examens gingen goed, en iedereen en ikzelf hadden de vertrouwen in dat het wel goed kwam, maar op dat moment eventjes niet. Maar op Facebook zag ik dat de laatste van de klassenlijst was gezakt, dus durfde ik toch ook te juichen. Klaar met school woehoe! Nouja.. op naar de volgende dan. 

De avond ervoor stond er een taart in de oven, ik kwam namelijk eerder dan gepland thuis. Dus mijn zusje riep, ''jaa die is voor school!'' En ik stonk er gewoon vol in. Want die dag erna bleek die dus voor mij te zijn! Heeft mijn mams maar weer mooi gemaakt toch? Die avond kwam er nog allemaal visite en heb ik veel geld en ook rijles bonnen gehad! Daar ben ik zeer blij mee, aangezien rijlessen vrij duur zijn.

Die rijlessen moet ik natuurlijk toch ergens van betalen. En aangezien mijn mams mij niet drie maanden thuis wilde hebben heeft vriendje lief geregeld dat ik bij zijn pa op de tuin kon gaan werken. Dus mijn vakantie is al zo goed als weer om, hello onkruid plukken en stekkies knippen met mijn grote vrienden, genaamd polen waarvan ik de ingewikkelde namen niet kan onthouden! Onkruid plukken was een ramp, op handen en voeten tussen de plantjes door tijgeren in de hoop dat je ze niet sloopt en als gevolg doet alles pijn aan het eind van de dag! Gelukkig zit ik nu gezellig met mijn vriend zn oma clematis stekjes te knippen. Doodsaai werk maar minder slopend. En wel iets gezelliger, want met die Polen kan ik natuurlijk geen gesprek voeren! Daarnaast werk ik ook nog gewoon  in de supermarkt en doe mijn krantjes. Drukdrukdruk dus! Gelukkig ga ik over 2,5 weken lekker op kamp met de Kabouters, en daarna nog kamperen met mn vriend en met hem op vakantie, olé!

Last, but not least. Ik heb mn phone in de.. jawel.. wc, laten vallen. Slim heah! Gelukkig was het zo'n oud ding, maar helaas kreeg hij last van allerlei kuren! Ik wilde geen nieuwe omdat ik nu maar €20,- in de twee maanden gebruik, of zelfs langer. Een nieuwe phone is wel leuk enzo, maar gaat meteen meer kosten! Zolang loop ik nu met zo'n mooie CrackBerry op zak die ik van vriendje lief kon lenen. Hij heeft namelijk een nieuw abbo met dezelfde berry dus heeft er twee liggen. En nee.. ik vind t een onding! Wel vind ik het leuk dat ik nu overal foto's kan maken haha!

xXx


Geen opmerkingen: