Pagina's

vrijdag 22 juni 2012

Essie - 72 Peach Daiquiri


Het is al weer een hele poos geleden dat ik zei dat het eigenlijk een schande was dat ik geen Essie lakje had. Juist op dat moment kwam de Etos met een collectie in de winkel. Mooi! Dacht ik. Zo kon ik meteen de cadeau kaart besteden die ik nog had liggen! Zo ging ik op zoek naar een leuk vrolijk en zomers kleurtje! Here it is!
Merk: Essie
Kleur: 72 Peach Daiquiri
Inhoud: 13,5 ml
Houdbaarheid: 24 maanden
Prijs: €9,99

Verpakking
Vierkant! Iets wat ik weinig in mijn lade heb staan. Ze hebben iets grofs maar toch ook wel wat chiques. De glazen letter zijn een leuk detail. Het flesje is verder simpel en niet volgeplakt met etiketjes. Die zit op de dop en het bovenste laagje kan je er dan afhalen en alle ingrediënten lezen. Dat zie je niet vaak! Ook is dit mijn flesje met de meeste inhoud. Meestal is 13 ml toch wel de max.

De lak
De kleur ziet er op de foto's veel ''peachyer'' uit dan hij daadwerkelijk is. Ik snap de naam peach ook niet helemaal. Ik vind hem toch echt roze inplaats van peach. Meer een beetje koraal roze. De laatste foto, met flits, geeft de kleur wat beter weer. Een aparte kleur, dat is zeker! De naam schijnt ook de naam van een cocktail te zijn, die er toch echt oranje uit ziet! Beetje een rare link dus. Maar hoe bevalt Essie mij? Goed! Droogt snel, dekt goed, en houd het ook zeker lang uit! Ik ben er over te spreken! Ik zou zeggen, neem is een kijkje als je in de Etos bent! (Ik heb me daar rot gezocht, maar in de Etos hier stonden ze bij de kassa, vandaar.)

xXx


Geen opmerkingen: