Pagina's

donderdag 3 mei 2012

Essence Fruity LE - 03 Very Cherry & Nail fruits


Yes here we are again! Na een heerlijk weekeind met een concert en een vriendin die ik al geen eeuwen heb gezien, lekker liggen zonnen met mijn vriend en natuurlijk Koninginnedag is het dan wel vakantie, maar de examens komen nu toch wel heel close! Maar natuurlijk word het lakken van mijn nagels niet overgeslagen ;-) ! De superleuke Fruity collection van Essence ligt al een poosje in de winkel maar toch heb ik nog wat kunnen bemachtigen!
Merk: Essence
Kleur: 03 Very Cherry
LE: Fruity
Inhoud: 10 ml
Prijs: €1,79

Verpakking
Leuk! Net als alle andere Essence flesjes een glazen doorschijnende onderkant, maar een leuk bol flesje met niet een dop die in dezelfde kleur is maar matched met de witte kleur van het logo. Dit vind ik eigenlijk leuker dan de gekleurde dopjes, ondanks dat die heel handig zijn.
(Deze foto is van Pinky Polish)

De lak
Isn’t it looking like a smoothy?! Die glittertjes lijken net van die fruitpitjes! Me likes! Helaas zijn mijn foto’s niet zo mooi en mijn nagels nu in een slechte staat, vandaar dat ik er een foto van pinky polish bij heb gestopt. Bij mij dekte hij in drie laagjes, maar ik denk dat dit komt omdat mijn contrast tussen mijn nagelbed en nailtip vrij groot is, bij haar dekte hij namelijk wel gewoon in twee laagjes. Nail fruit
Ik ben al langer bekend met het fenomeen ‘’fimo canes’’ lange rolletjes hard geworden klei in de vorm van een figuurtje die je in plakjes kan snijden voor op je nagels.  Helaas moet je ze weer bestellen, iets wat ik zelde doe. Daarom was ik superblij dat Essence ze nu gewoon in een LE heeft en nog voorgesneden ook! Het schijnt namelijk ook nogal lastig te zijn om mooie dunne en hele plakjes te snijden. Finally got them! Ik kwam in de Kruidvat hier en ze waren op. Ik dacht, shit.. heb ik weer. Gelukkig waren ze er alter in de week weer wel! Ik was benieuwd hoelang ze bleven zitten, maar pas na een dag of 4 viel de eerste kiwi eraf. Goed vast plakken met de bijgeleverde lijm en een lekkere laag topcoat erover. Je betaald hier €1,99 voor een potje inclusief flesje lijm.

En hebben jullie al iets van deze LE gescoord?!

xXx

Geen opmerkingen: