Pagina's

donderdag 24 mei 2012

Essence colour 3 - 05 Boys are back in town


Pfoe! Het zwaarste zit er op! Dinsdag nog even Engels doen en dan zijn we er vanaf! Nu eerst heerlijk genieten van dit weer, ook al mag het van mij wel ietsjes minder. Maar nagels lakken doen we natuurlijk ook met examens haha! Ik vond de 3 colour lakjes niet heel boeiend, maar heb er uiteindelijk toch ook maar een meegenomen!

Merk: Essence
Kleur: Boys are back in town
Lijn: colour 3 nail
Inhoud: 2 x 4 ml
Prijs: €2,79

De verpakking
Voor een lief prijsje krijg je deze verpakking met wel twee kleurtjes! Het heet colour 3 omdat je ze op drie manieren zou kunnen dragen, allebei los of op elkaar. maar ''It's Just a little crush'' zou ik niet los dragen, want die dekt daar niet echt goed genoeg voor. Geen standaard flesje vandaag maar een soort van twee kanten stift idee die we vroeger allemaal wel gehad hebben. Ik vroeg me erg af of dit nou handig lakt, maar dat is geen probleem. Ik vind het ook heel leuk dat alsnog beide kleurtjes een aparte naam hebben. Opbergen is dan wel weer een ander probleem, ze blijven wel staan op zn kant maar niet als je telkens een la opentrekt waar ze in staan.
De lak
''Boys are back in town'' is een matte paarsegrijze kleur, like the colour! Maar voor wat extra sparkle gooien we gewoon ''It's just a little crush'' erover. Mooie fijne glittertjes in paars blauw en roze. Ik vind het een leuk idee maar ik denk dat ze voor mij net zo goed ineen hadden kunnen zitten, zonder glitters vind ik over het algemeen nogal saai. Maar verder is het gewoon de fijne kwaliteit die we van Essence gewend zijn. 

xXx