Pagina's

dinsdag 3 april 2012

Fotoblog maart 2012Maart is alweer voorbijgevlogen, april al weer begonnen, drie april alweer. Alweer drie maandjes samen met Dave! Time to show pictures! Zeer leuke maand als ik het zelf zeg!Eerste keer Primark in mijn heule leven! Kleren vond ik tegenvallen, accessoires en schoenen zijn wel echt tof!


Dat rood vond ik echt leuk! Alleen als je bij je vriend slaapt ga je natuurlijk niet helemaal moeilijk staan doen dus was het er vrij snel uitgewassen. En nu ziet mijn haar er niet echt geweldig uit. Dus eerst maar een kappertje en dan proberen extensions te fiksen die ik kan verven. 


Tijd om mijn kweekkast weer onder het stof vandaan te vissen! Gaat goed trouwens, zijn er al veel opgekomen. Within Temptation Theatertour! Supervet en supergoed as usual! Voor de pauze gezeten, en daarna niet meer, toen kwamen de lekkere nummers en ging iedereen staan! Gelukkig maar, ik ben het persoon dat liever gaat staan springen tijdens een concert ^^


Brownie's uit kerstpakket ook maar eens in de oven gedaan. 


Time for spring! Bolletjes gehaald om mijn kamer wat op te fleuren.


Kleurschetsen gemaakt op de computer voor examenopdracht op school. Uiteindelijk word hij trouwens zwart wit met blauwe regen en tranen. 


Je ziet ze weer overal!


Ik had nog mascrodinges staan van de taart die ik met valentijn had gemaakt dus besloot er cupcakes van te maken. Helaas verkeerde soort room gekocht waardoor de topping nogal flut was, maar wel lekker!

kruller möller museum met kunstbeschouwing. Superlekker weer! Wat doe je dan? Juist, chillen op een groot wit kunstwerk. Eindelijk, concert van Black Veil Brides! Had al in oktober moeten zijn, maar helaas had die suffie van een zanger genaamd Andy zijn neus gebroken! 

Het dikke pluspunt hieraan was, superduper leuk voorprogramma genaamd D.R.U.G.S. daar was ik echt blij mee! En o, zie Craig Owens over mij crowdsurfen dan! everybody loves ashley <3


But eh. Andy is hot eh! Ook die ging het publiek twee keer in vlakbij. Gevolg was, BOEM alle mensen op als een gek nog verder op elkaar gaan staan om Andy aan te raken, waardoor ik dik geplet werd en er amper meer bij kon haha! Ben nog nooit zo gebeukt en geplet als toen. Maar stond ook heerlijk ver vooraan :) 
Uiteraard buiten wachten op de boys! Handtekening van Andy en Ashley gefikst. Dus ik mis er nog drie, wat toevallig dat ze tien juni weer komen. Janice en ik gaan weer, sowieso!En als afsluiter zaterdag nog even dik gepartied op scouting! Was zekers gezellig! Bij scoutingfeesten hoort natuurlijk bier, veul bier!

En april, ja dat word ook leuk! Weer een concert, en de Elf Fantasy Fair komt er ook weer aan! Word vast weer een toffe maand :) Jullie ook een beetje een goede maand gehad?

xXx
Geen opmerkingen: