Pagina's

woensdag 11 april 2012

Essence smokey eyes brush


Niet alleen de kwaliteit van je oogschaduws is belangrijk bij het maken van een mooie look, maar kwasten zijn hier ook echt heel belangrijk bij. Ik kan me nog vaag herinneren dat ik net als ieder ander in het begin gewoon sponsapplicators gebuikte. Na eenmaal te hebben ontdekt dat je met kwasten wel mooie looks kunt maken, gebruik ik altijd kwasten. Weg met de spongiez! Alleen vind ik kwasten wel zo iets wat je moet kopen, maar zo'n typisch product wat je voor je uit blijft schuiven omdat het kopen van een oogschaduw toch net iets leuker is. Maar finally, heb ik na het lezen van vele goede dingen over deze essence smokey eyes brush, hem toch eindelijk ook aangeschaft!
Het vinden van een goede budget kwast is vrij moeilijk. Maar hier komt Essence weer om de bocht! Ik vind trouwens dat Essence de laatste tijd met steeds meer goede en leuke dingen komt waar veel vraag naar is, zoals ze nu ook een flakie lakje hebben. Voor dit kwastje betaal je maar €1,29 dus het is zeker budget! We kennen allemaal wel de geweldige MAC kwasten, maar helaas hangen hier minder lieve prijsjes aan, wat ik er niet echt voor over heb.


Extra leuk natuurlijk, it's purple! Het is een fluffy ronde kwast die absoluut niet prikt en lekker zacht is. Hij heeft een mooi formaatje om in je crease te gebruiken en blend meteen de kleur goed in. Daarnaast pakt hij ook lekker veel kleur op zonder echt veel fall out. Do I want more? Ik heb hem ook al een paar keer gewassen en dat overleeft hij prima, er vallen eigenlijk nagenoeg geen haartjes uit. I say, aanrader! 

xXx


2 opmerkingen:

Lonneke zei

klinkt goed !
x

Anoniem zei

Hurrah, that's what I was seeking for, what a material! existing here at this weblog, thanks admin of this site.
Look into my site :: http://kohls-printable-coupons.net