Pagina's

vrijdag 13 april 2012

Essence effect topper - 02 Circus Confetti


Circus Confetti, een topper die toen hij uitkwam bij vele al geliefd was. Ik had hem echter nooit gekocht. Maar nu wel! Zo’n typisch geval van leuk lakje, maar waar van ik dacht die koop ik nog wel ooit eens. But finally, here it is! Natuurlijk harstikke fleurig zo voor in de lente!Merk: Essence
Lijn: Nail Art Special effect topper
Kleur: 02 Circus Confetti
Inhoud: 8 ml
Prijs: €1,99

Verpakking
Meestal is het geval bij glitterlakjes dat je de tekst op het flesje moeilijk kan lezen, maar dat valt met deze wel mee. De glitters zijn over het algemeen aan de donkere kant en de letters zijn wit. Ik vind het wel een leuk detail dat ‘’effect topper’’ in een ander lettertype is dan de rest.

De lak
Ik heb Circus Confetti aangebracht over Essence Multi Dimention – 72 Found My Love die helaas niet meer in de winkels te verkrijgen is. Grote glitters, kleine glitters, oranje, groene, gouden, blauw of paars, it’s all in it! Vrolijk maakt het je nagels zeker! Je krijg in een laagje al aardig wat glitters op je nagels en hier heb ik er twee gebruikt. Maar als je ze helemaal wil bedekken met glitters ben je denk ik nog wel eventjes zoet.

xXx


Geen opmerkingen: