Pagina's

vrijdag 9 maart 2012

Parfum :: Puma Flowing


Van mijn lieve vriendinnetje Romay had ik deze voor mijn verjaardag gekregen! En aangezien ik tegenwoordig veel meer ‘’into the parfum’’ ben, komt dat goed uit! Vroeger liet ik ze altijd in een hoekje staan, te bang om ze te gebruiken haha!


Verpakking
Doosje: Sweetly pink! Het puma logo ‘’springt’’ er helemaal uit. Leuk gedaan zo dat het flesje niet helemaal door het plastic te zien is en het vakje niet compleet recht is. Dat maakt de verpakking meteen een stuk boeiender. Ingrediënten staan er ook duidelijk op, altijd een pluspunt

Flacon: Super handig zo’n kleine uitvoering! Makkelijk mee te nemen on your night out! Schattig vierkant flesje met een zeer aparte dop. Het logo staat in de dop gedrukt en op het flesje de naam. De dop is misschien wel licht sloop gevoelig, door de losse flapjes aan de zijkant die in de inhammetjes van het flesje vallen.
Geur
Top: Fris jezelf op met een sprankelende mix van citroenachtige mandarijn, aromatische framboos, milde fresia en zachte cassisbloem.
Hart: Ontdek wat mimosabloesem, viooltje, iris en ylang ylang voor jou doen. En voel je gewoon heel erg goed.
Basis: Voel de opwinding en neem de pure kracht van sandelhout, amber, vanille en muskus in je op.

Of ik iets van die dingen terug ruik? Volgens mij niet. Niet dat ik weet hoe ylang ylang, mimosabloem en cassisbloem ruikt… Geur beschrijven is niet mijn sterkste kant. Het eerste wat ik dacht toen ik deze parfum rook was, hmm, niet echt onwijs vrouwelijk. Misschien dat mijn vriend hem daarom zo lekker vind? Hij blijft best een redelijke tijd hangen dat wel. Een erg aparte geur vind ik het. Beter, want ik houd absoluut niet van die geuren waar je aan ruikt en denkt, goh, dit lijkt wel op die en op die en op die. Nu ik nog een keer aan mijn pols snuffel, merk ik toch wel dat als je wat langer wacht hij wat meer bloemig word, iets meer vrouwlijk. Ik zou zeggen, als je hem toevallig tegenkomt in de winkel, take a sniffel!

xXxGeen opmerkingen: