Pagina's

donderdag 2 februari 2012

Maybelinne Define - A - Lash volume mascara


Tijd voor een nieuwe mascara! Deze had ik van mijn zusje gekregen met sinterklaas. Die wist precies dat ik ze altijd van maybelinne heb!

Merk: Maybelinne
Kleur: Very Black
Edition: Define – A – lash volume
Inhoud: 6 ml
Houdbaarheid: 6 maanden
Prijs: +/- €13,-

Een volume mascara die niet klontert dankzij de gewichtloze formule terwijl je wimpers perfect worden gesepareerd en bedekt worden om optimaal volume te krijgen. De Define-a-Lash Volume mascara beschikt over een specifiek ontworpen flexibel borsteltje. Het naar de wimpers gevormde borsteltje vangt de wimpers één voor één en geeft ze verleidelijk veel volume met een verfijnd resultaat.

Verpakking
Girly, shiny and pink! Verder heeft de verpakking niet echt veel bijzonders, gewoon een normale dunne mascara hals. Ik vind de typografie dan wel weer mooi.


Borsteltje
Klein! Ach klein, ik ben nu al heel lang die grote borsteltjes van alle colossal edities gewend. De eerste keer dat ik hem gebruikte vond ik het maar niks, vreemd werken weer ineens! Of die gekke vorm nou echt iets toevoegt, ik weet niet.Conclusie
Quite nice hah?! Let op, ik heb van mezelf al niet hele korte wimpers, maar dat is slecht te zien op de foto’s omdat de uiteindes zeer licht zijn.  Separeert wimpers goed en geeft ze ietsje meer volume, maar niet echt dramatisch. Ik vind het wel een fijne mascara! Toch geef ik mijn voorkeur en aan de huge vreemd gevormde Maybelinne mascara’s zoals de one by one.

xXx

1 opmerking:

Evelien Driesen zei

blij dat je er blij mee bent :)