Pagina's

vrijdag 17 februari 2012

Catrice old palettes - 010 The Season's Must have && 300 Pink Rock Super Star


What you probably allready know, Catrice, en ook Essence waren toe aan een voorjaarsopfrisser van het assortiment. De nieuwe producten van Catrice liggen inmiddels al in de schappen! Wat betekend dat alle restjes er zijn uitgevist en in de aanbiedingen bak zijn beland! Als je er snel bij bent, kun je misschien deze twee er nog uitvissen!
Merk: Catrice
Kleur: 300 Pink Rock Super Star
Inhoud: 2,0 gram
Houdbaarheid: 24 maanden
Prijs:  Nu  €1,-

Pink is a tricky color! Maar je kan er best leuke dingen mee doen! Ik houd er wel van om roze te gebruiken. Ik zal er binnenkort wel een leuke look mee maken! Mooie kleur, goed gepigmenteerd, de mooie Catrice verpakking, altijd een aanrader.

Merk: Catrice
Kleur: 010 The Season’s Must Have
Inhoud: 2x Groot 2,5 gram – 2x Klein 1,5 gram
Houdbaarheid: 24 maanden
Prijs: Nu €2,50

Aangezien ik mijn Maybelinne palette met bruintinten heb gesloopt toen ik bij mijn vriend ging slapen, leek het me wel zo handig om een nieuw meeneem palette in te slaan. Deze lag bij de aanbiedingen dus besloot deze mee te nemen. Basic kleurtjes for every day! Goede pigmentatie, dus wat willen we nog meer! Ik heb geen foto’s van de volledige verpakking gemaakt omdat de Kruidvat zo lief was om er plakkertjes op te plakken…

xXx

1 opmerking:

Liisa zei

Dat paletje is echt heel mooi! Ik volg je nu, het zou leuk zijn als je me terug zou willen volgen!
X

www.smileisyourbestaccessory.blogspot.com