Pagina's

donderdag 23 februari 2012

The Body Shop Coconut Body Butter


The Body Shop, we kennen de winkel allemaal wel. De milieu bewuste winkel met haar heerlijke producten waar je van gaat kwijlen als je binnenloopt. Tenminste, ik wel! Ik wilde al een tijdje graag een van de bodybutters hebben. And finally, here it is!Wat mij lange tijd tegen gehouden heeft is het prijskaartje van €15,- Zo vaak maakte ik immers geen gebruik van bodyproducten, simpelweg omdat ik ze niet zo hard nodig heb. Lang leve aanbiedingen! Twee voor €20,- hadden ze laatst. Ik heb meteen maar gekozen voor een winterse en een zomerse geur. Maar het geld waard is het zeker. Je krijg ter namelijk best een flinke pot voor van 200 ml waar je lang mee doet. Ik zie nu al dat ik er veel langer mee ga doen dan met die van de Kruidvat.

‘’Intensief verzorgende bodycrème met pure, biologische, koud geperste Community Trade-kokosolie van de eerste persing en andere luxueuze ingrediënten. Trekt snel in, en helpt de huid te verzorgen en zacht en glad te houden. Werkt tot 24 uur lang vochtregul.’’ 

Verpakking
Als je in de winkel staat kun je uit heel veel verschillende geuren kiezen, voor ieder wat wils. Vinden wat je zoekt is echter niet zo moeilijk! Elk potje heeft een bijpassende kleur en de afbeelding van de geur waar het om gaat op de deksel. Zo zie je in een oog opslag waar het om gaat. En wie houd er nou niet van mooie plaatjes toch? Daarnaast zijn er ook butters voor verschillende huidtypes wat ook netjes staat vermeld op de deksel. Deze is bijvoorbeeld voor een normale tot droge huid. Op de achterkant zit een stikker met een korte en krachtige beschrijving waarbij je het bovenste laagje kan omslaan voor de ingrediënten. Wel zo fijn als je ergens niet tegen kunt.

De boter
Dit noem ik nou body butter. Die van de Kruidvat is veel romiger, meer een soort dikke crème. Dit is echt hard, net als boter. En hmmm, heeerlijk die kokosnoot! Je kunt er gewoon makkelijk spul uithalen en het voelt ook een beetje zoals boter, maar dan op een prettigere manier. Als je het over je lichaam uitsmeert krijg je zo’n lekker boterlaagje, waardoor je huid meteen lekker gevoed aanvoelt. Het heeft wel iets meer tijd nodig om in te trekken dan een body lotion vind ik. De geur blijft licht aanwezig wat ik echt fijn vind. Bij die van de Kruidvat ruik je na een uurtje al niks meer! Al heb je net gedouched, smeer je je in, en trek je je kleren nog eventjes aan omdat je vriendje nog even langskomt, en je trekt ze de volgende dag weer aan, ruiken ze helemaal lekker naar body butter haha! Ik heb van mijzelf geen droge huid dus niet echt body butter nodig. Maar met deze merk ik toch zeker wel dat mijn huid vele malen beter aanvoelt!


xXx
Geen opmerkingen: