Pagina's

zondag 1 januari 2012

Overzicht 2011


Weer een jaar voorbij geraasd. Zeker een beter jaar dan 2010. Een jaar met zijn hoogte en dieptepunten, maar ondanks alles toch een goed jaar. Let’s take you trough my 2011. 

Januari, een nieuwe frisse, en vooral winterse start!Februari, mijn tweede Only Seven Left concert samen met Ciska en Maxime die ik via twitter had ontmoet en ook bij mij bleven slapen, supper gezellig!


Maart, nachtje over met de kaboutertjes op scouting, oftewel, slapen in het clubhuis! Was erg gezellig.
April, weer Only Seven Left, maar dit keer in Arnhem, slapende bij Sophie en Esindem, ook weer twittermensen. Heerlijk om daar geweldige mensen te vinden met dezelfde muzieksmaak. Maar ook mijn eerste Fantasy Fair in Haarzuilen, helemaal geweldig. And besides, my first love.

Mei, geweldige maand! Keukenhof met mijn mams oma en neefje, en London met school. Dat was echt zo super! Dikke aanrader om ooit eens heen te gaan!Juni, weer een heerlijke maand. Powerfest met Janice, bands zoals My passion, Escape The Fate en Mayday Parade, signingsessions en op de foto met bandleden. Heerlijk! En daarna nog mijn jaarlijkse vader dochter uitje, Parkpop! Was zeker leuk met Di-Rect!
Juli, het eind van een schooljaar, het begin van mijn examenjaar. Tijd voor vakantie! Helaas een vieze tegenvallen. End of love. Vakantie in Limboland was daardoor niet zo’n succes. Daarnaast ook weer eens in de efteling geweest!


Augustus, op kamp met de kaboutertjes en welpjes! Was helemaal leuk met het monsterthema. Vermoeiend, maar erg gezellig. Die week erna nog met mijn oma naar Scheveningen geweest voor het vuurwerk.

September, rustig maandje. En eindelijk, eindelijk, na zo lang zeuren. Me go’s pink!Oktober, Within Temptation in Tilburg met Bastiaan! Helemaal geweldig! En ook de scheikundige muts uithangen voor profielwerkstuk op TU Delft.


November, Ffies naar Leeuwarden heen en weer om op Van Hall Larenstein te kijken, voor een eventuele vervolgopleiding. Erg leuk… Maar ik zie zo op tegen kamers! En, the start of a party life. Ineens beland in een superleuke groep. Elk weekeind wel wat doen. Heel gezellig!


December, the most wonderfull month of the year! Verwend door die man op zijn paard, verwend met mijn verjaardag, en een gezellige tijd gehad. Hele mooie afsluiter van het jaar!

Ik wens ook jullie, allemaal, een geweldig, spetterend, en mooi 2012 toe!

xXx

Geen opmerkingen: