Pagina's

woensdag 4 januari 2012

NYC Ultra Last Lipwear lipstick - 417 Flirty


Een poosje terug was er 20% korting op alle make-up bij de Kruidvat dus had ik maar eventjes mijn slag geslagen voor vooral kerst. Daarnaast begin ik steeds meer van lipsticks te houden dus wilde ik wel een nieuwe. Ik besloot er maar een mee te nemen van NYC, omdat ik daar nog niet veel over heb geschreven. Enjoy!De verpakking
Heel erg cheap. Het plastick is heel dun, de dop heb ik inmiddels al gesloopt. Toch ziet het er wel netjes op. Mooi detail zo het logo in het zilver op de zwarte onderkant. Daarnaast is een doorzichtige dop ook heel fijn voor het vinden van de goede kleur in je stash. Want op de kleurstickers aan de onderkant moet je niet letten zoals je kunt zien. Dat is paars!
Merk: NYC
Kleur: 417 Flirty
Inhoud: 3,4 gram
Houdbaarheid: 30 maanden
Prijs: €2,99De lipstick zelf
(Bovenste met flits, onderste zonder) De lipstick is lekker creamy en smeert goed uit. Hij droogt mijn lippen absoluut niet uit. Daarin tegen, blijft hij niet zo lang zetten. Hij houd het misschien drie uur uit, wat erg jammer is, want ik vind het wel een hele mooie kleur.
Conclusie
Ik vind de verpakking niet zo geweldig helaas ondanks de strakke vorm. De lipstick blijft ook niet goed zitten. Ik zou hem alleen kopen voor de kleur en omdat hij niet zo duur is, maar niet omdat hij nou zo geweldig is.
xXx

3 opmerkingen:

Lonneke zei

ziet er goed uit!
x

Hafsah. zei

ziet er prachtig uit!
elkaar volgen? x

Manon zei

Erg mooie lipstick zeg!