Pagina's

dinsdag 10 januari 2012

Miss Sporty Nagellak - 346


Weer eens wat anders dit keer! Van mijn zusje gekregen voor mijn birthday. Slim bedacht van haar, dan revieuw ik ook weer eens wat anders dan Essence en Catrice! En daarnaast ook nog een mooi kleurtje waarvan ik nog niet iets vergelijkbaars had.


Merk: Miss Sporty
Kleur: 346
Inhoud: 7 ml
Houdbaarheid: 30 maanden
Prijs: €1,99

De verpakking
Het flesje heeft wel een aparte vorm, rond met een vierkante bodem. Alleen vind ik de witte dop niet zo mooi, ben op een of andere manier meer van de zwarte. Het flesje is verder maar saai. Alleen op de dop word ‘’club bling colours’’ herhaalt. Verder zou hij quikdry moeten zijn.De lak
Mooie aparte kleur met leuke shimmers! Maar dat kwastje is wel echt een verschrikking. Ik vind niet snel kwastjes onpraktisch, maar deze is toch vrij lomp. Hij heeft naar mijn idee veel te zachte haartjes en is veel te groot. Verder dekt de lak wel gewoon goed in twee laagjes en houd hij het tot nu toe ook redelijk uit.

Conclusie
Dikke afrader als je niet zo handig bent in het lakken van nagels, verder is de verpakking ook een beetje saai. Maar bij mij gaat het tenslotte om de kleur en de hold, en die zijn wel gewoon goed.

xXx

Geen opmerkingen: