Pagina's

woensdag 18 januari 2012

Masker Montagne Jeunesse - White Chocolate


Voor mijn verjaardag had ik op mijn party nog een cadeaukaart voor de Kruidvat gekregen. Ik besloot mezelf eens te verwennen en kocht er onder andere twee maskers van. Jummie chocolade! Wie houd er niet van?!


Merk: Montagne Jeunesse
Variant: White Chocolat
Inhoud: 17g
Prijs:  €1,75

Met voedende cacoa butter en jojoba olie.

De verpakking
Ik vind dat Montagne Jeunesse altijd leuke verpakkingen heeft. Fleurig en tropisch. Er is veel op te lezen, wat soms vervelend kan zijn, maar bij deze verpakking vind ik dat wel passen. Op de voorkant zie je als nog direct waar het om gaat. Op de achterkant vind je duidelijk wat je moet doen en de ingrediënten. Heel handig zo allemaal in een andere kleur, dan is het niet iets duidelijker! De maskers kunnen ook gebruikt worden door vegetariërs & veganisten! Het masker
Toen ik het pakje opende, dacht ik meteen, hmm choco! Helaas, toen ik hem goed open had vond ik de geur absoluut niet lekker. Chocolade en die olies is niet zo’n groot succes!
Het spul is wel lekker creamy en voelt lekker aan. Er zit zat in om er twee keer mee te doen. Het droogt vrij snel op, praten gaat dan een beetje ongemakkelijk haha! Toen ik het er af had gewassen, voelde ik niet echt heel veel verschil, toch had ik wel het idee dat mijn huid er de volgende dat toch wel een stukje beter uitzag.

Conclussie
Lekker cheap met een leuke verpakking! Maar de geur vind ik echt vies. Ik houd ook meer van die maskers die niet zo keihard strak opdrogen. Nee, ik denk dat ik voor een andere variant ga de volgende keer!

xXx


1 opmerking:

Laura. zei

Ziet er mij een goed maskertje uit :D xx