Pagina's

woensdag 7 december 2011

Sinterklaasblog 2011


De drukte duurt helaas nog steeds voort. De suprise was zondagmiddag pas af, om die avond alweer te worden gesloopt. Dat is tenminste een ding minder wat moet! Ik had geluk dat mijn zusje mij had getrokken, wat veel beauty betekende! De rest van mijn familie vind namelijk dat ik wel genoeg van die ‘’zooi’’ heb…
Een mooie nagellakdroger! Simpel glimmend rood, maar toch mooi. Of het werkt? Dat gaan we natuurlijk uitgebreid uitproberen!

Een wimperkruller! Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd, maar hij lijkt me nu al fijner dan mijn oude.

De Maybelline Define A- Lash volume mascara. Ik heb altijd mascara’s van Maybelline, maar altijd die dike aparte tubes, zoals op dit moment de One By One. Maar ik ben altijd in voor nieuwe dingen proberen! Dit wist mijn zusje, maar zo kon ze nog meer voor me kopen omdat deze goedkoper was, en ook zij zei, altijd handig voor je blog! Ik laat deze nog even dicht, maar ook hier komt zeker een revieuw van.


Catrice 660 I’m A Star, een goudige kleur met een tikkeltje groen erdoor en 600 After Eight, een mooie groen voor de kerst! Vast vernoemd naar die After Eight chocolaatjes, in die groene doosjes!


Een hele nieuwe soort Rimmel lakjes, droog in 10 sec? We gaan het zien! Wel heel mooie kleuren. 290 Flower Power, 357 Azteque, 414 Insolence.


Catrice Oogschaduw 190 Petrol Keeps Me running. Mooie shimmery groen, ook leuk voor de kerst! In het echt is ie meer kerstbomengroen met minder blauw erdoor. Camera had weer eens zo zijn momentje.

Een portemonnee! Ik moest gewoon een nieuwe want die van mij komt zo onderhand uit de prehistorie, maar ik kocht er nooit een omdat ik het zo iets nutteloos vond om te komen. Maar deze kreeg ik van de sint! Leuk met dat zeebraprintje!
Lieve mams heeft de twee laatste LE palettes van Catrice voor me gescoord, nu heb ik ze alle vier! New York & London.
Sint en zijn pieten heeft mij zeker weer blij gemaakt dit jaar!

xXx

1 opmerking:

Evelien zei

Wat ben ik toch een geweldig zusje (A)