Pagina's

zondag 25 december 2011

Marry Christmas 2011


It’s the mooosst wonderfull time, of the year! Finally! Kerstmis! Gezelligheid, lichtjes, familie en eten. En dat niet alleen… Daarnaast neem ik ook afscheid van het getal zestien. Ik ben weer een jaartje ouder vandaag! Hier een paar foto’s van mijn look van vandaag. En natuurlijk allemaal hele fijne dagen!

Mijn haar heb ik gewoon gekruld met een vrij kleine krultang en de voorste plukken naar achter gedaan. Wat een hekel heb ik aan krullen! Het duurt zo lang haha! Met enige tegenzin heb ik mijn galajurk uit de kast getrokken, ik ben nou niet echt een jurkjes persoon. Maar toch, I like this one! niet heel goed te zien, maar het is een strapless jurkje met laagjes en onwijs veel glitters, en een lint waar je een strik in maakt aan de voorkant.

Ik wist al voor gala, dit is een slecht idee, 13,5 cm, maar ik moest ze gewoon hebben, aren’t they gorgeous?! Heb het toch de hele avond volgehouden zelfs met dikke disco. Moet wel bekennen dat mijn voetjes daarna redelijk kapoet waren…


Eyes, gewoon simpel goud en rood, wat steentjes erbij, et voila!

En natuurlijk mijn favo China Glaze nagellak, stempeltje en steentje erbij! Zit niet helemaal perfect meer maar had het voor gala gedaan, en heb eerlijk gezegd geen tijd en zin gehad om iets nieuws te maken.

xXx

Geen opmerkingen: