Pagina's

dinsdag 27 december 2011

Catrice Photo Finish Foundation


Foundation is voor mij een product waar ik best wat meer geld aan uit wil geven. Maar als je veel goede dingen hoort, over een foundation die een stuk goed koper is, wil ik dat natuurlijk ook wel proberen! Want foundation is een broodnodig product, niet een product wat je graag koopt. Zo kun je de rest van je geld weer aan een leuk lakje besteden!

Merk: Catrice
Kleur: 010 Sand Beige
Inhoud: 30 ml
Houdbaarheid: 24 maanden
Prijs: €5,99

‘’Fresh and light formulation with high moisture content and light - reflecting pigments, evens out skin imperfections and perfectly matches yourskin tone. With soft – focus effect for a naturally glowing complextion without mask – effect. Lasts up to 19h. oilfree, non – comedogen skin compatibility dermatologically approved. For a flawless & radiant complexion as perfect as a retouched photo.’’

De verpakking is van mat glas, met glimmende letters, wat ik altijd wel chique vind staan. Alles wat je moet weten springt direct in het zich, je hoeft niet te zoeken. En hij heeft een pompje, altijd handig! Daarnaast kun je die er ook gemakkelijk afdraaien, om eventuele restjes eruit te kunnen halen, echt onwijs handig! Want met het pompje krijg je er bij lange na niet alles uit, zonde als dat erin blijft zitten natuurlijk.Olie vrij, olé! Dat heb ik zeker nodig met mijn vette huid. De substantie is niet te dun en niet te dik, en fijn uit te smeren en ook vrij zuinig in gebruik.


Tjah, dit kan wel een likje gebruiken.


Let niet op mijn zondaagse kapsel, maar dit is toch al wel een stuk beter toch?


Beetje concealer, poeder, et voila!


Ik moet eerlijk zeggen dat het ook heel erg ligt aan de lichtinval, al heb ik een betere belichting ziet het er beter uit, zoals de foto hierboven. Foundation vind ik moeilijk om duidelijk op de foto te zitten hoe het verschil is. Zoizo heb ik hierboven ook net iets meer op vanwege het vieren van mijn verjaardag. Maar het verschil is te zien toch? Ik vind het een fijne foundation. Goede dekking, olie vrij, blijft lang genoeg zitten, en daarnaast hangt er ook nog een leuk prijsje aan!

xXx