Pagina's

vrijdag 23 december 2011

Catrice Absolute Eyecolour - 190 Patrol Keeps Me Running


Na gister mijn laatste useless twee lesuren te hebben gehad, was het dan toch echt eindelijk vakantie! En ik moet eerlijk zeggen, wat ben ik hier aan toe! Het examenjaar is tot nu toe beestelijk druk, wat het gevolg heeft dat ik tijd tekort kom om te bloggen, wat jullie gemerkt hebben. Dus laten we de  eerste dag van de vakantie maar meteen goed beginnen! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik na het geweldige gala van gister avond wel een beetje moe ben! Tijd voor een nieuwe oogschaduw! Ook met een enig sinds kersterig tintje.


Merk: Catrice
Kleur: 190 Patrol Keeps Me Running
Inhoud: 2,0 gram
Houdbaarheid: 24 maanden
Prijs: €2,79

Ik vind de kleur wel wat weg hebben van kerstbomen, dan bedoel ik niet die standaard hele groene net zoals nepbomen, maar meer van die lichtere, met een tikkeltje blauw weetjewel? De verpakking, like I always say, strak, praktisch, catrice!
Op naar de pigmentatie! Ook deze keer weer super! Met subtiele glittertjes.Brengt goed aan, geen fall-out, en goed te blenden! Subtiele glittertjes dus goed voor elke dag. Zeker een goede kleur om een mooie kerstlook mee te maken en combinatie met goud! Ik ben weer zeer tevreden! Dikke aanrader.

xXx

Geen opmerkingen: