Pagina's

dinsdag 13 december 2011

Catrice Absolute Eye Colour - 420 Talk Like An Egyptian


Christmas time, and gold glitterz! Lichtjes, ballen en slingers! Ik had al vooruit gekeken. Op mijn gala moet ik er wel goed uit zien toch?! Zo had de lieve sint deze gouden oogschaduw voor me meegenomen!


Merk: Catrice
Lijn: Absolute Eye Colour
Kleur: 420 Talk Like An Egyptian
Inhoud: 2,0 gram
Houdbaarheid: 24 maanden


De doosjes van Catrice zijn simpel, maar heel mooi. Doorzichtige doosjes zijn altijd handig als je een wat grotere stash hebt, zo kun je direct zien wat voor kleur erin zit zonder eerst het doosje open te hoeven maken. De merknaam is er op gezet als mooi strak detail. I like!De kleur is een mooie koele kleur goud, perfect voor kerst als het aan mij ligt! Aan de andere kant, een warme tint pas natuurlijk ook goed bij de kerst. De structuur van de oogschaduw oog zo al vrij grof.


En ja, ook bij het swatchen is de structuur een beetje grof. Maar er komt wel fijn veel pigment van af! En de grove structuur hoeft niet persee een groot nadeel te zijn. De poeder is vrij zacht en geeft makkelijk af aan je kwast.
Nice and sparkely! Me likes! Perfect voor feestjes en kerst! Niet te heavy op het ooglid, maar precies goed! De structuur lijkt een beetje op die van mijn sleek palette. Je krijg een beetje van die eilandjes poeder, op sommige stukjes lijkt het alsof er veel meer zit dan op andere stukjes. But well, dat zien anderen toch niet zo snel. Waarschijnlijk alleen jij zelf die je creatie aan het bestuderen is in de spiegel! In combinatie met het kleine leuke prijsje, ben ik er zeer tevreden mee. Zeker een aanrader!


xXx
Prijs:  €2,79

Geen opmerkingen: