Pagina's

donderdag 17 november 2011

Tag: What Makes You happy?


Ik zag deze tag voorbijkomen bij  Lonneke en ik vond het eigenlijk wel leuk. Na een geweldige start van het jaar, en een horrible holliday lijkt alles toch weer goed te komen. Leuk hoor vriendjes, maar niet als ze je hebben genept en je het daarna zelf weer uit moet zoeken!  Maar als ik het zo eens bekijk, zijn er nog genoeg andere dingen om blij van te worden! Lekker eten, leuke dingen doen, of juist gewoon helemaal niks doen!

 

Sinds een jaar zit ik een andere klas, na het kiezen van een profiel. Mijn vorige klas was leuk en had er twee vriendinnen waar ik nogsteeds met plezier mee omga, Emilie en Romay. Maar in mijn ‘nieuwe’ klas heb ik er nog een hele leuke vriendin genaamd Suzanne bij gekregen. Als je het op school naar je zin hebt, scheelt het al een stuk! Vorig jaar moest ik ook mijn maatschappelijke stage lopen en ben zo bij scouting blijven plakken waar ik in een heel gezellig leidingteam zit, waar ik een onwijs gezellig kamp mee heb gehad samen met de kids. Ook heb ik er nog veel meer leuke mensen ontmoet. Daarnaast ga ik sinds kort veel om met een vriendengroep van Suuz, met echt allemaal zulke leuke mensen! Toen ik twee weken terug geleden terug kwam van een logeerpartij en party van Roy, dacht ik echt, Damn, dit moet ik vaker doen, geeft me zo’n lekker gevoel! Daarnaast heb ik dankzij twitter en hyves ook heel veel leuke en lieve mensen ontmoet.


 Van welke make-up producten word je happy?
Die is moeilijk! Foundation is mee reen noodzaak dan dat ik er blij van word. Bij mij is het dan denk ik toch echt nagellak! Ik kan wel kleuren blijven kopen, elke week verheug ik me er weer op om mijn nagels opnieuw te doen. En dan al die mensen die vol bewondering vragen of het je echte nagels zijn en hoe je dat gedaan hebt. Heerlijk! Ik vind het een heerlijk product om je creativiteit in kwijt te kunnen.


 Van welke films word je happy?
Films, heerlijk. Even je verplaatsen in een andere wereld. Herken je dat gevoel na het kijken van een geweldige film? Dat magische happy gevoel? Heerlijk! Ik ben dol op Lord Of The Rings. Geweldig gemaakt en ik ben dol op fantasy. En stiekem is Aragorn ook wel hot! Daarnaast is de Twilight serie toch ook wel geweldig, hotties in films doen het altijd goed! En natuurlijk ook fantasy. En Into The wild, ook een geweldige film. Het lijkt me best lekker om gewoon alles op te geven, en gewoon de wereld rond te gaan. Er zijn heel veel films die ik met plezier heb gekeken, maar ik moet eerlijk bekennen dat er nooit zo goed blijft hangen wat ik heb gekeken. Ik zou zeggen, neus eventjes onder de movie tag!


 Van welke muziek word je happy?
Muziek is zeker iets wat mij echt blij maakt. Ik ben diehard fan geweest van Tokio Hotel en dat heeft me echt door moeilijke tijden te maken. Je bouwt een soort van een band op met de jongens en lacht met ze mee in hun youtubefilmpjes over wat ze allemaal heb uitgevoerd. Dat trotse gevoel dat je krijgt als ze een award winnen, heerlijk! En waar ik denk ik echt het aller aller vrolijkst van word zijn toch wel concerten. Bands zien waar je dol op bent, vlak voor je neus, ze kunnen jou zien, en jij hun. Dat levert me altijd zo’n intens gelukkig gevoel op, meezingen, springen, dansen, krijsen, geweldig! Ik word vooral blij van Hollywood Undead, LMFAO, Escape The Fate, Only Seven Left, Within Temptation, Mayday Parade en Adam Lambert (en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan :P)  Ik he been beetje een alternative smaak, laten we het daar maar op houden J


Van welke internetsites wordt je happy?
Ik ben nogal een beetje twitterverslaafd kun je wel zeggen! Ik twitter graag met mijn twittervriendjes die ik heb overgehouden door bands. Een paar heb ik er zelfs van ontmoet, echt leuk! Zo ben ik ook dol op hyves en facebook. Je houd gewoon makkelijker contact met mensen en er ontstaan spontane gesprekken.. Op MSN is het hooi en hoe gaat het en je bent al snel uitgepraat. Daarnaast ga ik standaard elke dag Girlscene, Beautylab, Beautygloss, Beautyill, PinkyPolish, MissLipgloss en VeraCamilla af. Ik word altijd blij van mooie beautyproducten en tips J


Van welke eigenschap van jezelf word je happy?
Als het om eigen eigenschapen gaat, ben ik heel slecht in het opnoemen! Dan denk ik toch dat ik voor het tekenen en fotograferen ga. Soms denk je dan van, damn, dat heb ik toch maar wel goed gedaan!


Van welke hobby's wordt je happy?
Natuurlijk van bloggen, make-uppen en nagels lakken!  Maar ook van tekenen. Het maken van iets moois. Fotograferen, het vastleggen van mooie beelden. Maar ook van lezen, het jezelf verplaatsen en laten opslokken door een andere wereld. Ook vooral fantasy boeken. Helaas vind ik hier nog maar weinig tijd voor. Voor al mijn hobby’s eigenlijk. Ik moet er echt tijd voor maken door school.

xXx
Van welke mensen word je happy?

3 opmerkingen:

Laura. zei

Leuke tag ! x

Lonneke zei

haha grappig dat je hem bij mij zag <3
leuk is die he ;D
x

Anoniem zei

Snow, rain and your blog! :3 Facebook Twitter