Pagina's

vrijdag 18 november 2011

Catrice Ultimate Colour Lipstick - 080 My Red Card


Ik heb toch maar mijn geliefde winterjas ingewisseld voor mijn winterjas en een dikke sjaal.  De winter is alweer aan de beurt. Tijd om de frisse lipglosjes in te wisselen voor de wat zwaardere lipsticks, als je het mij vraagt. Ik vind lipgloss meer een zomer dan een winterproduct. Rood is het als je het mij vraagt, de lipstickkleur. Daarom kon ik niet achterblijven.


Merk: Catrice
Kleur: 080 My Red Card
Inhoud: 3,8 gram
Houdbaarheid : 36 maanden
Prijs : €3,99

De huls is mooi chique zwart met een doorzichtig uiteinde aan de de dop. In matte fijne letters staat nog de merknaam, maar die is bijna niet te zien omdat hij zo dun is, wat ik wel een beetje jammer vind.  Als je de dop eraf haalt staat op in het over gebleven stuk in de rand de naam.  Ook in de lipstick zelf komt Catrice terug. Hier heb ik niet zelf een foto van gemaakt, want mijn lipstick ziet er niet meer uit. Daarom heb ik er eentje van Misslipgloss gebruikt


De middelste van de drie is My Red Card. Precies de kleur die ik zocht. Geen oranje ondertoon als de linkse, maar niet te fel zoals de rechtse. De kleur is een rood met een beetje een cherry kleur ondertoon. Hij is niet donker, maar ook niet zo knal.


Op de foto’s is de lipstick toch een slagje meer oranje dan hij is, wat door de zon kwam. Ik ben er heel tevreden over. Hij blijft redelijk zitten, en glimt een beetje. Ik hou persoonlijk toch van wat meer glans dus gooi er meestal nog een beetje gloss over. Dan moet ik wel bekennen dat een oudere verzie van Catrice lipstick wel beter blijft zitten. Sowieso zorgt gloss er meestal voor dat je lipgloss er wat sneller vanaf gaat. De stick is verder lekker creamy en de holle puntige vorm brengt fijn aan. Meestal gebruik ik toch een kwastje voor meer precisie maar voor tussendoor is de vorm erg handig.  Ik ben zeer tevreden over deze lipstick.

xXx

Geen opmerkingen: