Pagina's

dinsdag 25 oktober 2011

Catrice Big City Life - Berlin & Sydney Palette


Na heel lang kwijlen en wachten, na al tig eer de Kruidvat binnen te zijn gewandeld, lag hij er toch echt. De Catrice Big City Life LE! En wauws, in het echt zijn de palettes nog veel mooier! Ik kon niet kiezen dus heb ik er maar twee meegenomen. En aangezien er ook nog eens 35% korting is bij twee make-up producten, was dat zeer mooi meegenomen!

Ik heb altijd al dit soort doosjes willen hebben, van die kartonnen die er prachtig uit zien, en nu, finally! Ze zijn nog veel mooier dan ik had verwacht. Ze hebben alle vier een andere kleur met een voorkant die perfect bij de stad hoort. Zo staat op het doosje van Sydney natuurlijk The Opera House en op die van Berlin natuurlijk de Brandenburger Tor. De doosjes zijn mat met glimmende accenten, wat alles nog interessanter maakt. Hoe langer je met het doosje in het licht blijft spelen, hoe meer je ziet. De naam van Catrice staat glimmend in de matte zijkant gedrukt, wat ik zelf ook heel chique vind staan. Ik ontdek nu ook dat het op de tegenovergestelde zijde precies tegenovergesteld is! Niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant is heel interessant. Die is mat met een glimmende afbeelding van de stad. Daarnaast staat er een stukje over de stad waar het doosje van is, een suggestie over hoe je de kleuren zou kunnen gebruiken.
‘’Sydney is the place where aboriginal blends with international. This philosophy is reflected in the colour range of the eye shadow and blush shades. Brights mix with softer shades’’
Alle doosjes zijn makkelijk open te trekken door het stoffe lipje, de doosjes zitten dicht met een klein magneetje. Ook de binnenkant van de doosjes is versierd met een deel van het design van de voorkant. In het deel waar de kleurtjes zelf zitten, zie je ook stukjes glimmend van de afbeelding van de stad. In de palettes vind je twee blushes, de grotere tins en zes kleinere, de oogshaduws. Volgensmij geld het voor alle palettes, dat er vijf shimmer en een matte kleur in zit. De namen die aan de oogshaduws en blushes zijn gegeven komen overeen met bezienswaardigheden in de stad, heel leuk! Dit palette heeft een roze blush en een bruinere, die laatste zal ik denk ik weinig gebruiken. De oogshaduws bestaan uit twee paarsige, twee bruinige en twee lichtere kleuren, die je bijvoorbeeld als highlighter zou kunnen gebruiken.


 Opera House, Taronga zoo, Sydney Aquarium, Town Hall, The Rocks, Harbour Bridge, Royal Botanic Garden, Bondi Beach.

Opera House, Taronga Zoo, Sydney aquarium


Town hall, The Rocks, Harbour Bridge


Royal Botanic Garden, Bondi Beach

Maar de grote vraag is natuurlijk, zijn de oogshaduws ook nog bruikbaar? Nou,  als ik zo de swatches bekijk die ik net heb gemaakt, zijn ze dat zeker! Ik heb ze allemaal gemaakt met een veegje, en zonder basis. De kleuren zijn makkelijk op te bouwen dus met meer vegen krijg je een beter dekkende kleur. De blushes zijn zoizo iets lichter gepigmenteerd, want je wil niet rondlopen als een clown toch? Ik ben zeer tevreden. Het risico van mooie verpakkingen bij  budgetmerken is al snel dat de pigmentatie minder is.


 Unter den Linden, Siegessäule, Tiergarten, Brandenburger Tor, Am Alex, Berlin Wall, Ku'damn, Checkpoint Charlie.


Unter den Linden, Siegessäule, Tiergarten, Brandenburgertor


Am Alex, Berlin Wall, Ku'damm, Checkpoint Charlie

Hier heb ik wel bij kleuren meerdere veegjes gebruikt, om goed te kunnen laten zien dat de kleuren goed op te bouwen zijn. Ook over dit palette ben ik zeer tevreden!


Als extra bonus, er zit ook nog een potloodje bij, en ook die is heel fijn! Hij glijd lekker over je huid heen en is goed zwart. Het is een klein handig formaatje, ook handig om even in je tas te gooien. Er zit ook nog een applicatortje bij met aan een kant haartjes, maar persoonlijk gebruik ik die nooit.
Ik ben heel erg blij met deze mooie palettes! Ik vind de doosjes echt helemaal geweldig! De pigmentatie van de oogshaduwen en blushes is ook goed. Misschien niet helemaal geweldig maar ik ben er zeer tevreden mee. En weet je wat zo leuk is? Je betaald maar €6,99 voor een palette! En als je er nu twee haalt deze week krijg je ze voor maar €9,10. Een mooi klein Catrice prijsje, voor prachtig uitziende palettes! Ik ga proberen de laatste twee ook nog te halen, ook al vind ik de kleuren daar minder mooi van, ik vind de doosjes gewoon geweldig!

xXx2 opmerkingen:

Beautyblog LenG zei

Ik Krijg de sydney en Berlin voor men kerstmis ^^ maar omdat ik niet zo lang kan wachten ga ik toch maar al new york of londen kopen. Nu alleen nog maar kunnen kiezen tussen deze twee ^^

AnneeeXX zei

@Beautyblog LenG
Ik kon dus ook niet kiezen! Wil Londen en New York ook nog! Hopen dat er hier in dit dorp volgende maand nog wat over zijn haha :)
Ik kan het niet voor kerst vragen, want dat vieren we nooit omdat ik dan jarig ben haha:P