Pagina's

donderdag 8 september 2011

Essence XXL shine lipgloss - 05 Super Girl

Eigenlijk is de lipglossjes tijd alweer een beetje over en beginnen we alweer bijna aan het lipstick seizoen. Maar omdat ik vrij weinig lipglossjes heb laten zien. Laat ik deze vandaag zien.
Merk: Essence
Lijn: XXL shine
Kleur: 05 Super Girl
Inhoud:  5 ml
Houdbaarheid: 24 maanden

Het is een vrij simpele verpakken maar gewoon praktisch in gebruik. De E op de dop vind ik een leuk detail. Het is alleen jammer dat de letters nogal makkelijk van de verpakking gaan, evenals het zilveren randje onder de dop.
De gloss heeft echt een felroze kleur, op de foto’s ziet het er minder fel uit, maar het is bijna neon roze, freaky deaky! De gloss is niet irritant plakkerig, maar wel genoeg om het een poosje uit te kunnen houden. Er zitten zilveren en donker roze glitters in. (De bovenste foto zonder en de onderste met flits)Op je lippen is de gloss een stuk minder fel, maar toch geeft het je lippen wel een roze tint, ik heb van mezelf wel een beetje donkere lippen namelijk. Het is opzich wel een goede gloss. Ik denk dat hij nog geen €2,- heeft gekost. Als je een gloss wil met meer kleur wil zou je hem beter kunnen skippen. Ik ben er wel tevreden mee voor dat geld. (Bovenste foto zonder en onderste met flits)


xXx

Geen opmerkingen: