Pagina's

zondag 11 september 2011

Essence nagellak - 78 Blue Addicted


Nadat ik het artikel online had gegooid over de nieuwe essence collectie ben ik meteen naar de winkel geracet. Helaas pindakaas was de helft van alles wat ik graag wilde zelfs al uitverkocht! En in zo’n groot plaatsje woon ik nou ook weer niet, en de collectie was er nog maar net! Maar gelukkig heb ik wel deze nagellak kunnen bemachtigen, die zeker op mijn lijstje stond. Liefde voor glitters!
Merk: Essence
Collectie: colour & go
Kleur: 78 Blue addicted
Inhoud: 5 ml

Again een colour & go lakje, flesjes zijn niet echt verandert, even simple als altijd. Wel vind ik het grappig dat de glitterlakjes een glitterdopje hebben. Handig zoeken in je stash.
Omdat de glitterlakjes zo’n gel achtige kleurbasis hebben, besloot ik om er maar een andere kleur onder te doen. Je kan natuurlijk dezelfde kleur eronder doen, maar ik dacht dat zwart ook wel leuk zou zijn, nou een of! Awsome effect! Je kan de lak ook wel los dragen alleen heb je dan zeker drie laagjes nodig. De zwart die ik heb gebruikt was van de Denim collectie, die is dus helaas niet meer te verkrijgen, want dat is ook echt een mooi en goed lakje. De grove zeshoekige glitters zijn lichtblauw en groen, de kleine glittertjes zijn donkerder blauw. Het lakje lakt fijn en makkelijk, glitterlakjes zijn vaak wat aan de dikke kant, maar dat viel reuze mee. Dit is echt een leuk lakje om ook mee te experimenteren over andere lakjes. Ik vind het echt een supermooie lak en zeker een aanrader, maar wees er snel bij, want er zijn meer liefhebbers voor de nieuwe collectie!


xXx

Geen opmerkingen: