Pagina's

dinsdag 20 september 2011

Diesel Loverdose


Jullie hebben vast allemaal wel de mooie reclame van Loverdose gezien, dat maakt mij in ieder geval heel nieuwsgierig! Daarom heb ik een testertje op de kop getikt en zal ik vandaag met jullie delen wat ik er van vind. ‘’Sharp as flint, precious as a diamond, a weapon of seduction, guarenteed to go straight to the heart!’’ Dat klinkt al veelbelovend! De parfum staat voor liefde, vrouwelijkheid en sex. ‘’a beautiful but deadly weapon of seduction’’ En hoe zou dat nou komen, hoor ik je al vragen. Nou,  het schijnt dat Diesel moleculen in de geur heeft gestopt die de hypothalamus stimuleren, een deel van je hersenen wat gaat over je emoties en over voorplanten en dus ook over je seksuele verlangens. Of dat echt zo is.. ik zou zeggen, probeer het uit! En dan heb ik het nog niet eens over het prachtige amethist kleure kristalle flesje gehad, prachtig voor op je kast!


Zo kreeg ik mijn testertje opgestuurd, daar word je toch al enthousiast van! Helaas zat de tester niet echt helemaal vol. Dit zijn de meest belangrijke noten die erin zitten:
·         Heart: Sambac
·         Top: manderijn, jasmijn liquorice absolute
·         Base: amboraxan
Toen ik het parfum opspoot was ik echter minder enthousiast, het doet me heel erg denken aan een parfum waar ik al een tester van heb gehad, die is net op dus kan niet echt achterhalen meer welke het was van het stel dat ik heb staan. Maar hij ruikt zeker niet vies, ik vind hem best lekker! Het is een vrij zware en inderdaad wel een sexy parfum, eigenlijk meer iets voor in de avond. Ik zelf heb daar altijd maar lak aan, dus ik zou hem ook lekker overdag dragen. Ik zit nu de hele tijd aan mijn pols te sniffen en ik besef nu dat ik hem toch dat ik er iets positiever over ben dan eerst. Ik heb alleen met mezelf afgesproken dat ik eerst een parfum moet opmaken voordat ik een nieuwe koop, anders had ik hem denk ik wel gehaald! Het nadeel is dat de meest lekkere parfums wel heel duur zijn…      (Prijzen volgens de douglas site)
·         30ml voor €39,50
·         50m voor €55,80
·         75 ml voor  €70,20

xXx


1 opmerking:

Anoniem zei

Jammer dat het testertje niet meer te krijgen is op internet, maar ik ga hem zeker wel een keer proberen. Ook jammer van die vrouw in de reclame, die lijkt een beetje op een heks -.-
Wel een leuk artiekel :D