Pagina's

donderdag 15 september 2011

Action :: Odina oogreinigingslotion

Het weghalen van je make-up is een belangrijk onderdeel van je verzorging. Helaas roept mijn moeder altijd: ‘’Je smeert zelf die troep erop dus je zorgt zelf maar dat het er weer af komt.’’ Make-up remover is heel belangrijk, maar ik vind dat het een product is wat niet veel geld hoeft te kosten. Lang leve de Action!
Hiervoor had ik een remover van de Aldi, grote blauwe fles, met iets van aloë vera erin. Op zich fijn spul, maar als ik had gedouched, en mijn eyeliner zat overal, kreeg ik het er gewoon niet af, zo frustrerend! Dus gebruikte ik daar mijn dagcrème voor, wat nou niet echt de bedoeling is. Toen ik op vakantie was kwamen we een Action tegen dus ik was dolblij de winkel in gehobbelt, op dat moment was mijn remover op en had eigenlijk geen zin om nieuwe te kopen. Ik besloot er daar maar een te kopen want ach, alles bij de Action is goedkoop! Toen ik echter terug was in het huisje stond er tot mijn spijt op: ‘’Niet voor waterproof oogmake-up’’. Maar gek genoeg, kreeg ik gewoon mijn waterproof gelliner eraf na het douchen!
Ik vind deze remover precies zoals een remover hoort te zijn, haalt make-up snel weg, prikt niet, en is parfumloos. Ook blijft er niet zo’n vies vettig laagje achter en zitten er vitaminen E in. Ik gebruik deze oogremover trouwens gewoon voor mijn hele gezicht, aangezien oogremovers toch heel mild zijn kun je het makkelijk voor je gezicht gebruiken. In een flesje zit 150 ml en het kost maar €0,98.

xXx